Α.Ε.Διδυμοτείχου: Κυκλοφορούν από αύριο τα εισιτήρια διαρκείας (Που διατίθενται)

Α.Ε.Διδυμοτείχου: Κυκλοφορούν από αύριο τα εισιτήρια διαρκείας (Που διατίθενται)

Σε κυκλοφορία τίθενται από αύριο Πέμπτη 29 Ιουνίου, τα εισιτήρια διαρκείας της Α.Ε.Διδυμοτείχου, για την συμμετοχή της στο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής κατηγορίας. Οι διοικούντες πιστεύουν ότι ο κόσμος της πόλης και της ευρύτερης περιοχής θα ανταποκριθεί στο κάλεσμα τους και θα τα αγοράσερι, στηρίζοντας άλλη μια φορά έμπρακτα την αγαπημένη του ομάδα.

Τα εισιτήρια τιμώνται 80 ευρώ και όπως βλέπετε έχουν το νέο σήμα της Α.Ε.Διδυμοτείχου και  το σύνθημα: “Μαζί θα γράψουμε ιστορία”.  Πέρα από τους φιλάθλους της ΑΕΔ, οι οποίοι στην φετινή εντυπωσιακή πορεία πρωταθλητισμού έδιναν εντυπωσιακό παρόν σε κάθε παιχνίδι εντός και εκτός έδρας, οι παράγοντες της ομάδας με αφορμή την άνοδο για πρώτη φορά στη Γ’ εθνική, περιμένουν από τους επιχειρηματίες και τους επαγγελματίες του Διδυμοτείχου, να στηρίξουν την προσπάθεια που γίνεται. Με την αγορά εισιτηρίων διαρκείας, αφού μέσω της παρουσίας σε ένα εθνικό πρωτάθλημα, θα ακούγεται πλέον δυνατά η πόλη του Διδυμοτείχου σε όλο το πανελλήνιο. Το ποδόσφαιρο εξάλλου είναι ο “βασιλιάς των σπορ” και έχει πολύ μεγάλη δύναμη και απήχηση.

Κάρτες διαρκείας Α.Ε.Δ 2017-18 Γ´ ΕΘΝΙΚΗ

Σημεία πώλησης των καρτών τα πρακτορεία ΠΡΟΠΟ του Τσινούδη Χ.στην κεντρική πλατεία και Βαργαμίδου δίπλα στο νοσοκομείο .
Τα καφέ NEW YORK στον πεζόδρομο ,VENUE Β.Γεωργίου 32 ,

το μουσικό καφενείο ΝΟΣΤΟΣ στην οδό Ρήγα Φερραίου 41

και στο Φώτο Βούλης στον πεζόδρομο,

καθώς επίσης και σε όλους τους συμβούλους του ΔΣ της ΑΕ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ!!!

 

 

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΙΤΙΑΚΟΥΔΗΣ