Α.Ε.Διδυμοτείχου: Αποχαιρέτισε τον Σεργκέι Αγγελακάκη. «Σ’ ευχαριστούμε ΣΕΡ»

Α.Ε.Διδυμοτείχου: Αποχαιρέτισε τον Σεργκέι Αγγελακάκη. «Σ’ ευχαριστούμε ΣΕΡ»

Παρελθόν για τη νεοφώτιστη στην Γ’ εθνική ομάδα της Α.Ε.Διδυμοτείχου αποτελεί ο επιθετικός της Σεργκέι Αγγελακάκης, όπως ανακοινώθηκε επίσημα πριν από λίγο. Η πρωταγωνίστρια και πρωταθλήτριας της ΕΠΣ Έβρου ευχαρίστησε τον δεύτερο σκόρερ του πρωταθλήματος για την σημαντική συμβολή του στην φετινή επιτυχία, ενώ ο Πρόεδρος Νίκος Τσουλκανάκης έγραψε χαρακτηριστικά: «Σ’ ευχαριστούμε ΣΕΡ». 

Η ανακοίνωση της Α.Ε.Διδυμοτείχου για την λήξη της συνεργασίας με τον Αγγελακάκη αναφέρει: «Ήρθε τα πήρε όλα και φεύγει σαν φίλος! Παρελθόν από την ομάδα μας αποτελεί ο ποδοσφαιριστής Σεργκει Αγγελακακης.
Μετά από μια άκρως επιτυχημένη χρόνια που τον βρήκε στην 2η θέση των σκόρερ του πρωταθλήματος και παρόλο την δεδομένη και από τις δυο πλευρές πρόθεση παραμονής και την νέα σεζόν στην ομάδα μας σοβαροί προσωπικοί λόγοι αναγκάζουν δυστυχώς τον Σεργκει να μην είναι παρών στο ταξίδι στην Γ´ εθνική κατηγορία μαζί μας.

Τον αποχαιρετάμε σαν φίλο και τον ευχαριστούμε για όλα όσα πρόσφερε στην ομάδα μας».

Αγγελακάκης: Καλή συνέχεια. Vamos A.E.D.ara

Ο Σεργκέι Αγγελακάκης αποχαιρέτισε και αυτός την ΑΕΔ, τονίζοντας ότι παραμένει φανατικός φίλαθλος της και δεν θα ξεχάσει όσα πέτυχε μαζί με όλη την ομάδα στο πςερασμένο πρωτάθλημα. «Και εγω με την σειρα μου να ευχαριστησω τους παντες…για ολα… Πέρασα μια γεματη και φανταστική χρονια….Η Α.Ε.Δ.θα ειναι παντα στην καρδια μου. Εύχομαι καθε επιτυχια σε αυτην την μεγαλη ομαδα…και στους ανθρωπους που την υπηρετουν! Οι δρομοι μας χωριζουν διστυχως….αλλα θα εχετε ακομα εναν φανατικο φιλαθλο! Ευχαριστω και παλι ολη την διοικηση τους σημπαικτες και τους φιλαθλους της Α.Ε.Δ! Καλη συνεχεια….vamos A.E.D.ara».