Οι ευχές του Ορέστη στον Λάκη-ψυχάρα-Πατσά, για την περιπέτεια που περνάει

Οι ευχές του Ορέστη στον Λάκη-ψυχάρα-Πατσά, για την περιπέτεια που περνάει

Τις ευχές ολόκληρης της οικογένειας του Ορέστη Ορεστιάδας, όλης της πόλης, αλλά και των ανθρώπων του ποδοσφαίρου ολόκληρου του νομού να είναι περαστική η σοβαρή περιπέτεια της υγείας που περνάει και για την οποία ενημέρωσε ο ίδιος, εκφράζει στον Λάκη Πατσά με ανακοίνωση της η ομάδα της Ορεστιάδας. Για όσους άλλωστε τον γνωρίζουν και είχαν την τύχη να τον παρακολυθήσουν αγωνιζόμενο, ο Λάκης Πατσάς ήταν συνώνυμο τοπυ πάθους, της αγωνιστικότητας και της ψυχής μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Η ανακοίνωση του Ορέστη αναφέρει:

ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΛΑΚΗ
Πληροφορηθέντες σήμερα (από τον ίδιο), για τη σοβαρή περιπέτεια υγείας την οποία αντιμετώπισε με ψυχραιμία και δύναμη (στοιχεία άλλωστε που τον χαρακτηρίζουν) του ευχόμαστε ολόψυχα ολοκληρωτικά περαστικά. Μαζί με μας ας τον συντροφεύουν και οι ευχές ολόκληρης της οικογένειας του Ορέστη αλλά και όλων των φιλάθλων της περιοχής, αφού είναι αγαπητός σε όλους. Ως γνωστόν ο Λάκης Πατσάς γνωστή φυσιογνωμία στην κοινωνία της πόλης μας και ειδικά στα ποδοσφαιρικά δρώμενά της, υπήρξε για αρκετά χρόνια βασικό στέλεχος του Ορέστη, με εμφανίσεις που πάντα συζητούνταν για την τεχνική του, για τη δύναμή του και το πάθος του. Με τα χρώματα του Ορέστη αγωνίστηκε ως νεαρός (1966 – 1970) αλλά και ως άνδρας (1978 – 1982). Παρά το ότι αγωνιζόταν στο κέντρο, πέτυχε στην καριέρα του και μερικά πολύ όμορφα και σημαντικά τέρματα”. 

Ενώνουμε και εμείς ως evros-news,gr τις ευχές μας, να είναι περαστική αυτή η περιπέτεια για τον Λάκη Πατσά, τον οποίο είχαμε την τύχη να τον παρακολουθήσουμε, αλλά και να καλύψουμε ως ανταποκριτές αθλητικών εφημερίδων στο ξεκίνημα της δημοσιογραφικής μας καριέρας, σε πολλά παιχνίδι με τον Ορέστη και ιδιαίτερα στις… επικές “μάχες” στα γειτονικά ντέρμπι με την Α.Ε.Διδυμοτείχου.

Κ.ΠΙΤ.