Συνάντηση Λαμπάκη για τη Γιορτή Κρασιού, αλλά χωρίς όλους τους εμπλεκόμενους

Συνάντηση Λαμπάκη για τη Γιορτή Κρασιού, αλλά χωρίς όλους τους εμπλεκόμενους

Συνάντηση με το Διοικητικό Συμβούλιο του κλάδου καφέ – εστίασης θα έχει την ερχόμενη Τρίτη 8 Αυγούστου και ώρα 10.30 το πρωί στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου, ο δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Βαγγέλης Λαμπάκης, με αντικείμενο συζήτησης την Γιορτή Κρασιού.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση του δήμου: “Στο πλαίσιο των καλών σχέσεων που ιδιαίτερα τους τελευταίους μήνες έχουν αναπτυχθεί μεταξύ της Δημοτικής Αρχής και του κλάδου καφέ εστίασης, δημιουργήθηκαν πλέον οι συνθήκες για να εστιάσουμε από κοινού σε όλα εκείνα τα οποία πρέπει να διαμορφώσουμε και να διορθώσουμε ώστε η 6η κατά σειρά «Γιορτή Κρασιού 2018» να λάβει χώρα επ’ ωφελεία του λαού της Αλεξανδρούπολης, των επισκεπτών της αλλά και των καταστηματαρχών του ανωτέρω κλάδου.

Κατόπιν τούτου ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης, κ. Ευάγγελος Λαμπάκης και ο Πρόεδρος της Τ.Ι.Ε.Δ.Α., κ. Τριαντάφυλλος Αρβανιτίδης καλούν το Δ.Σ. του ανωτέρω κλάδου, στο πλαίσιο της ήδη καθορισμένης τακτικής συνάντησής τους που λαμβάνει χώρα του τελευταίους μήνες, προκειμένου καλόπιστα να επανακαθορίσουν τους όρους διεξαγωγής της Γιορτής Κρασιού και να θεμελιώσουν τη θεσμική της υπόσταση”.

Πολύ καλή πρωτοβουλία η συγκεκριμένη συνάντηση, μόνο που θα πάρει μέρος μόνο ένας κλάδος από τους εμπλεκόμενους στο συγκεκριμένο ζήτημα. Μετά από όσα προηγήθηκαν αλλά και ακολούθησαν, θα περίμενε κανείς ότι ο δήμαρχος κ.Λαμπάκης θα συγκαλούσε μια διευρυμμένη σύσκεψη, όπου θα συμμετείχαν και το  Επιμελητήριο Έβρου που είναι αντίθετο στην συνέχιση με την σημερινή μορφή της Γιορτής Κρασιού και η Ε.ΠΟ.Φ.Ε, δηλαδή η Ένωση των Πολιτιστικών Συλλόγων και ο Εμπορικός Σύλλογος Αλεξανδρούπολης και οι ξενοδόχοι.

Να θέσουν επί τάπητος το θέμα, να συζητήσουν και έντονα αν χρειάζεται, με διαφωνίες και συγκρούσεις, αλλά στο τέλος να βγει ένα αποτέλεσμα. Γιατί τώρα και με δεδομένες τις εντελώς αντίθετες θέσεις που εκφράζονται εκ μέρους κάποιων εμπλεκόμενων, πολύ φοβόμαστε ότι δεν θα βγει τίποτα από την συνάντηση της Τρίτης.