Δώρο στο χωριό τους ένα καινούργιο χορτοκοπτικό μηχάνημα οι Πυθιώτες της Αθήνας

Δώρο στο χωριό τους ένα καινούργιο χορτοκοπτικό μηχάνημα οι Πυθιώτες της Αθήνας

Ένα πολύ σημαντικό δώρο, χρήσιμο και απαραίτητο για το χωριό τους, έκαναν οι Πυθιώτες της Αθήνας μέσω του συλλόγου που έχουν στην πρωτεύουσα. Συγκεκριμέναο, δώρισαν στην Τοπική Κοινότητα Πυθίου Διδυμοτείχου ένα καινούργιο χορτοκοπτικό μηχάνημα, κορυφαίας εταιρείας στον συγκεκριμένο χώρο.

Το μηχάνημα θα παραλάβει ο Πρόεδρος της Κοινότητας Χάρης Θεοχαρίδης, που ευχαρίστησε τους συγχωριανούς του, αφού όπως είπε είναι υπεραπαραίτητο για το κόψιμο των χόρτων και όχι μόνο. Όπως έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook: ” Αύριο θα γίνει η παράδοση ενός καινούργιου χορτοκοπτικου στην κοινότητα Πυθιου από τον Σύλλογο Πυθιωτων της Αθήνας, για να μπορούμε να κρατάμε καθαρό το χωριό και το καινούργιο γήπεδο μας. Θέλω να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ στον καθένα σας . Άξιοι“.

Η παράδοση γίνεται με την ευκαιρία της παρουσίας πολλών Πυθιωτών της Αθήνας στο χωριό για τις καλοκαιρινές τους διακοπές, αλλά και τις εκδηλώσεις που διοργανώθηκαν αυτές τις ημέρες. Όπως το Αντάμωμα, η συνάντηση πρώην συμμαθητών, αλλά και η εκδήλωση για τον Αυτοκράτορα Ιωάννη Καντακουζηνό, του οποίου ο Πύργος δεσπόζει στο χωριό και όλη την περιοχή.