Ο Έβρος πρωταγωνιστής στην πρεμιέρα του “Τροχού της τύχης” με τον Πέτρο Πολυχρονίδη(video)

Ο Έβρος πρωταγωνιστής στην πρεμιέρα του “Τροχού της τύχης” με τον Πέτρο Πολυχρονίδη(video)

Χαμός έγινε στην πρεμιέρα του τηλεπαιχνιδιού “Τροχός της τύχης” του STAR που παρουσιάζει ο συμπατριώτης μας Πέτρος Πολυχρονίδης, την περασμένη Δευτέρα που ξεκίνησε η νέα τηλεοπτική σεζόν. Δύο από τις διαγωνιζόμενες που βγήκαν από κλήρωση να το ξεκαθαρίσουμε, κατάγονταν από τον Έβρο. Η Μαργαρίτα που ήταν και νικήτρια από την Ορεστιάδα και η Βασιλεία από την Αλεξανδρούπολη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Πέτρος Πολυχρονίδης: «Ο Έβρος δεν έχει μόνο χρώμα χακί»-ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Όπως καταλαβαίνετε, μόλις ο Πέτρος άκουσε ότι οι δυο παίκτριες είναι συμπατριώτισσες του, επικράτησε χαμός και όλη η εκπομπή εξελίχθηκε σε μια συνεχή διαφήμιση της περιοχής μας. Για παράδειγμα, είπε στην Μαργαρίτα όταν άκουσε πως κατάγεται από την Ορεστιάδα. “Απ’ το σπίτι μου είσαι. Θα συναντηθούμε το καλοκαίρι στα μέρη μας γιατί εγώ είμαι απ’ τη Νέα Βύσσα”. Όταν έφτασε στην Βασιλεία, αυτή του πρότεινε: “Να πάρεις την Μαργαρίτα και τη Τζούλια Νόβα και να έρχεται για μπάνιο στην Αλεξανδρούπολη“.

“Ο Έβρος είναι εδώ. Ο Τροχός του Έβρου είναι εδώ”, είπε ο αγαπημένος παρουσιαστής του πετυχημένου τηλεπαιχνιδιού, ενώ στο τέλος που η Ορεστιαδίτισσα κέρδισε 3.500 ευρώ, της είπ: “Κανόνισε, του χρόνου το καλοκαίρι άμα συναντηθούμε στην πατρίδα, θα κερνάς συνέχεια με τα λεφτά που πήρες”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δύο Εβρίτες διαγωνίζονται σε λίγο στον «Τροχό της τύχης» (18.45) με τον φοβερό Πέτρο Πολυχρονίδη

Μπράβο στον Πέτρο Πολυχρονίδη, που είναι αυθεντικός, γνήσιος και διαφημίζει με κάθε αφορμή την περιοχή μας, το νομό και το χωριό του, τη Νέα Βύσσα. Αισθάνεται περήφανος για την καταγωγή του και το δείχνει.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ