Αποχαιρέτισε τον ιστορικό του χορηγό Πάνο Ζερίτη (diana) o A.O.Ορεστιάδας

Αποχαιρέτισε τον ιστορικό του χορηγό Πάνο Ζερίτη (diana) o A.O.Ορεστιάδας

Τον ιστορικό του χορηγό, τον άνθρωπο που συνέβαλλε καθοριστικά με την οικονομική του στήριξη στην ανάδειξη της ομάδας βόλεϊ του Α.Ο.Ορεστιάδας και την καταξίωση της σε Ελλάδα και ευρωπαϊκό χώρο, αποχαιρέτησε χθες ο σύλλογος της Ορεστιάδας. 

Ο Πάνος Ζερίτης, δημιουργός και ιδιοκτήτης της περίφημης χαρτοβιομηχανίας Θράκης “diana”, πέθανε σε ηλικόα 86 ετών και η διοίκηση του Α.Ο.Ορεστιάδας με ανακοίνωση της τόνισε: “Με βαθιά θλίψη ο Αθλητικός Όμιλος Ορεστιάδας πληροφορήθηκε τον θάνατο του Πάνου Ζερίτη ιδιοκτήτη της χαρτοβιομηχανίας ¨Diana¨. Τον επί σειρά ετών βασικό ζωοδότη του ομίλου, τον οραματιστή και πραγματιστή που κατά την εποχή της ενασχόλησης του με τον Α.Ο.Ορεστιάδας το ανδρικό τμήμα βόλλευ ευτύχησε να ζήσει στιγμές που κανείς δεν φανταζόταν.

Στιγμές αναλλοίωτες στο χρόνο που ακόμα και τώρα κανείς σε όλη την ¨βολλεϊκή¨ Ελλάδα δεν μπορεί να ξεχάσει και με τις επιτυχίες του αυτές κατάφερε να φτάσει τους ¨πράσινους¨ στην ¨βολλεική¨ ελίτ της Ελλάδας αλλά και της Ευρώπης:
Το 1989 κατέλαβε την 3η θέση στο Πρωτάθλημα. Έπαιξε το 1989-90 στο Κύπελλο Ευρωπαϊκής Συνομοσπονδίας (CEV) και έφθασε μέχρι τον 3ο γύρο.
Το 1990 κατέλαβε την 4η θέση στο Πρωτάθλημα. Έπαιξε το 1990-91 στο Κύπελλο Ευρωπαϊκής Συνομοσπονδίας και έφθασε μέχρι τον 2ο γύρο.


Το 1995 τερμάτισε 2ος, μετά τον Ολυμπιακό, στο πρωτάθλημα και φιναλίστ στο Κύπελλο. Την ίδια χρονιά συμμετέχει στο Κύπελλο Ευρωπαϊκής Συνομοσπονδίας και καταλαμβάνει στον τελικό την 2η θέση.
Το 1996 καταλαμβάνει την 3η θέση στο Πρωτάθλημα και την 4η θέση στο Κύπελλο Ευρώπης.
Το 1997 έρχεται 2ος στο Πρωτάθλημα ενώ στο Κύπελλο Συνομοσπονδίας Ευρώπης καταφέρνει να πάρει την 4η θέση. Έχοντας συστήσει την Ορεστιάδα σε όλο το Ευρωπαϊκό κοινό, σε μια χρυσή δεκαετία που κατέστησε τους ¨πράσινους¨ ως την ποιο επιτυχημένη επαρχιακή ομάδα της Ελλάδας. 


Ο Αθλητικός Όμιλος Ορεστιάδας θα ήθελε να εκφράσει τα βαθιά του συλλυπητήρια στους οικείους του και να τονίσει την βαθύτατη του θλίψη και οδύνη για τον χαμό ενός επίτιμου μέλους της ¨πράσινης¨ οικογένειας.!!!
Αιωνία του η μνήμη”.

Μοιραστείτε το άρθρο

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*