ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ-Συγκλονισμένοι οι συμφοιτητές του 22χρονου που αυτοκτόνησε τον αποχαιρετούν

ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ-Συγκλονισμένοι οι συμφοιτητές του 22χρονου που αυτοκτόνησε τον αποχαιρετούν

Συγκλονισμένοι είναι όλοι στην Ορεστιάδα, από τον τραγικό χαμό του 22χρονου φοιτητή του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης από την Καβάλα, ο οποίος σήμερα το πρωί έβαλε τέλος στην ζωή του πέφτοντας από το μπαλκόνι του 4ου ορόφου του σπιτιού που έμενε.

Στην επίσημη σελίδα της Χορευτικής Ομάδας Φοιτητών Ορεστιθάδας(ΧΟΦΟ), υπάρχει το πένθος και ο αποχαιρετισμός των συμφοιτητών του, οι οποίοι δεν μπορούν να χωνέψουν πως ένας φίλος τους που βρισκόταν στο τέταρτο και προτελευταίο έτος των σπουδών του στο ΔΠΘ της Ορεστιάδας, έθεσε τέρμα στη ζωή του με τόσο τραγικό τρόπο. Όπως είναι φυσικό, ο χαμός του 22χρονου αποτελεί το κύριο θέμα συζήτησης της φοιτικής κοινότητας της πόλης, αλλά και όλων των κατοίκων της, που με το πέρασμα των ωρών πληροφορήθηκαν το άσχημο μαντάτο.

Η αστυνομία από την πλευρά της συνεχίζει τις έρευνες και την εξάταση της υπόθεσης, παίρνοντας καταθέσεις από φίλους του, κυρίως με συμφοιτητές που έκανε παρέα και ιδιαίτερα από όσους διασκέδαζε μαζί τους χθες βράδυ σε μπαράκι της Ορεστιάδας και στους οποίους σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες είχε εκφράσει την πρόθεση του να αυτοκτονήσει.