Σίφουνας πέρασε η Α.Ε.Διδυμοτείχου απ’ τις Σέρρες 2-0 (και λίγα ήταν) την Ελπίδα Σκουτάρεως

Σίφουνας πέρασε η Α.Ε.Διδυμοτείχου απ’ τις Σέρρες 2-0 (και λίγα ήταν) την Ελπίδα Σκουτάρεως

Σαν σίφουνας πέρασε η Α.Ε.Διδυμοτείχου από τις Σέρρες και με δυο γκολ μέσα σε ένα πεντάλεπτο προς το τέλος της αναμέτρησης από τους Θάνο, Εμρέ, επέστρεψε στις νίκες και με την πρώτη εκτός έδρας επικράτηση της 2-0 επί της Ελπίδας Σουτάρεως στο γήπεδο Σιδηροκάστρου, πήρε τους τρεις πολύτιμους βαθμούς στο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής και βρέθηκε στη 2η θέση πίσω απ’ την Καβάλα.

Οι παίκτες του Κρίστο Τελκίνσκι ήταν πολύ καλύτεροι των γηπεδούχων, κυριάρχησαν σε όλη την διάρκεια και το τελικό σκορ τους αδικεί, αφού έχασαν και άλλες ευκαιρίες για να πετύχουν περισσότερα τέρματα και να δώσουν διαστάσεις θριάμβου στην επικράτηση τους.

Στο πρώτο ημίχρονο είχαν την πρώτη καλή ευκαιρία αλλά ο Γιαννόπουλος έπιασε ένα σουτ, όμως η μπάλα έφυγε τελικά άουτ. Πολύ μεγάλη ευκαιρία για την ΑΕΔ επίσης στο 41′ όταν ο Εμρέ από πλάγια θέση έκανε μια σέντρα – σουτ, με τη μπάλα τελικά να φεύγει για πολύ λίγο άουτ.

Το το Σκούταρι απείλησε μόνο στο τέλος του ημιχρόνου, όταν ο Στεφανίδης Ν. έκανε ένα σουτ, με τον Συριτούδη να αποκρούει εντυπωσιακά και σωτήρια την μπάλα και τον Καπετάνο στη συνέχεια στην επαναφορά να στέλνει τη μπάλα άουτ.

Τελικά στο 78′ ήρθε το πρώτο γκολ για την ΑΕΔ. O Θάνος με σουτ νίκησετον αντίπαλο τερματοφύλακα και έδωσε το προβάδισμα στο Διδυμότειχο. Πέντε λεπτά αργότερα (82″), η ΑΕΔ “σφράγισε” την πολύ μεγάλη επιτυχία με το δεύτερο γκολ που πέτυχε ο Εμρέ, ο οποίος αυτή την φορά βρήκε στόχο. 

Α.Ε.ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ: Ο Κρίστοφ Τελκίνσκι εξεκίνησε με τουςι : Συριτούδη Κ., Θάνο, Καζαλά, Κουρδάκη, Χρίστεφ, Πετρόπουλο, Εμρέ, Αβογιάν, Παταλιάκα, Γιαννόπουλο, Ιντζέ.

ΕΛΠΙΔΑ ΣΚΟΥΤΑΡΕΩΣ: Καστανιώτης, Ταχματζίδης, Παπαβασιλείου, Κασμερίδης, Μουσικάκης, Νικολίτσας, Ζυγκερίδης, Κεχαγιάς, Στεφανίδης Ν., Καπετάνος, Στεφανίδης Δ.

Tα αποτελέσματα της 6ης αγωνιστικής:

Ορφέας Ξάνθης – Μέγας Αλέξανδρος Ξηροποτάμου 1-0

Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου – Αετός Ορφανού 0-1

Ελπίδα Σκουτάρεως – ΑΕ Διδυμοτείχου 0-2

Καβάλα – Δόξα Προσκυνητών 2-1

Μέγας Αλέξανδρος Καρπερής – Άρης Αβάτου 1-1

Νέστος Χρυσούπολης – Απόλλων Παραλιμνίου 2-0

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (ΜΕΤΑ ΑΠΟ 6 ΑΓΩΝΕΣ)

1.Καβάλα 13 (11-5)
————————————
2. ΑΕ Διδυμοτείχου 11 (6-3)

-. Απόλλων Παραλιμνίου 11 (13-4)

4. Νέστος Χρυσούπολης 10 (7-3)

5. Ελπίδα Σκουτάρεως 9 (8-7)

-. Άρης Αβάτου 9 (5-5)

7. Μέγας Αλέξανδρος Καρπερής 8 (7-7)

-. Ορφέας Ξάνθης 8 (5-6)

-. Αετός Ορφανού 6 (4-6)

10. Δόξα Προσκυνητών 5 (6-10)

11. Μέγας Αλέξανδρος Ξηροποτάμου 4 (3-7)

12. Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου 2 (4-15)

Mε πληροφορίες από το thrakisports.gr