Διόδια Μέστης: Εγκρίθηκαν οι πρώτες αιτήσεις για ελεύθερη διέλευση (ΔΕΙΤΕ). Άγνωστο πότε θα ισχύσει

Διόδια Μέστης: Εγκρίθηκαν οι πρώτες αιτήσεις για ελεύθερη διέλευση (ΔΕΙΤΕ). Άγνωστο πότε θα ισχύσει

Οι πρώτες αιτήσεις κατοίκων του Έβρου και της Ροδόπης για ελεύθερη διέλευση από τα διόδια της Μέστης εγκρίθηκαν από το Υπουργείο Υποδομών & Μεταφορών όπως ανακοίνωσε και επίσημα. Παραμένει όμως άγνωστο πότε θα εφαρμοστεί και θα ισχύσει η απαλλαγή αυτή. Φυσικά από την πρώτη στιγμή λειτουργίας τους, οι κάτοικοι του Έβρου πληρώνουν κανονικά το 1,70 ευρώ για τα αυτοικίνητα τους.
Όπως αναφέρει η ανακοίνωση του υπουργείου: “Εγκρίθηκαν από το Υπουργείο Υποδομών & Μεταφορών τα πρώτα αιτήματα για την ελεύθερη διέλευση των συγκεκριμένων οχημάτων, ως δικαιούχων ελεύθερης διέλευσης, συγκεκριμένων ομάδων πολιτών και αφορά τους μετωπικούς σταθμούς:
ΤΥΡΙΑ, ΠΑΜΒΩΤΙΔΑ, ΜΑΛΑΚΑΣΙ, ΜΟΥΣΘΕΝΗ, ΙΑΣΜΟΣ, ΜΕΣΤΗ, ΑΡΔΑΝΙΟ και ΙΕΡΟΠΗΓΗ
και τους κατοίκους των δήμων:
ΑΒΔΗΡΩΝ, ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ, ΑΡΓΟΥΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΥ, ΑΡΡΙΑΝΩΝ, ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ, ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ, ΙΑΣΜΟΥ, ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ, ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ, ΜΑΡΩΝΕΙΑΣ – ΣΑΠΩΝ, ΜΕΤΣΟΒΟΥ, ΝΕΣΤΟΡΙΟΥ, ΜΥΚΗΣ, ΞΑΝΘΗΣ, ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ, ΠΑΓΓΑΙΟΥ, ΠΡΕΣΠΩΝ, ΣΑΜΟΘΡΑΚΗΣ, ΣΟΥΛΙΟΥ, ΣΟΥΦΛΙΟΥ, ΤΟΠΕΙΡΟΥ, ΦΙΛΙΑΤΩΝ, ΦΛΩΡΙΝΑΣ, ΟΙΚΙΣΜΩΝ.

Τα στοιχεία περιέχονται στο συνημμένο αρχείο πίνακα APPROVED_DIODIA_01.pdf και οι δικαιούχοι θα ειδοποιηθούν από τη αρμόδια Υπηρεσία.

ΔΕΙΤΕ ΑΝ ΕΧΕΙ ΕΓΚΡΙΘΕΙ Η ΑΙΤΗΣΗ ΣΑΣ ΕΔΩ