Ενημέρωση του δημάρχου Βαγγέλη Λαμπάκη για το οικονομικό περιβάλλον στην Αλεξανδρούπολη το 2017

Ενημέρωση του δημάρχου Βαγγέλη Λαμπάκη για το οικονομικό περιβάλλον στην Αλεξανδρούπολη το 2017

Την ετήσια έκθεση του Εμπορικού Συλλόγου Αλεξανδρούπολης για το Οικονομικό Περιβάλλον του έτους 2017 για την ευρύτερη περιοχή της Αλεξανδρούπολης παρέδωσε χθες Πέμπτη 18 Ιανουαρίου στον Δήμαρχο Αλεξανδρούπολης, Ευάγγελο Λαμπάκη, αντιπροσωπεία του Εμπορικού Συλλόγου.

Την αποτελούσαν ο Πρόεδρος του Κωνσταντίνος Χατζημιχαήλ, συνοδευόμενος από τη Γενική Γραμματέα κ.Βίβιαν Κουρμπανιάν και το μέλος του Δ.Σ Ιωάννη Ντουμανίδη. Πρόκειται για την ετήσια αποτύπωση του Οικονομικού Περιβάλλοντος της Αλεξανδρούπολης όπου συστηματικά και τεκμηριωμένα καταγράφονται, μελετώνται και αναλύονται οι εξελίξεις του περιβάλλοντος, στο οποίο λειτουργεί το εμπόριο και η επιχειρηματικότητα καθώς και τα χαρακτηριστικά των οικονομικών επιδόσεων των επιχειρήσεων.

Κατά τη συνάντηση ο Δήμαρχος, που ως γνωστόν έχει άριστες προσωπικές σχέσεις με τον Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Αλεξανδρούπολης και συνεργάζονται σε όλα τα θέματα πολύ καλά, ενημερώθηκε αναλυτικά για τα ευρήματα της έρευνας που γενικά δείχνουν βελτίωση του οικονομικού περιβάλλοντος και ταυτόχρονη αύξηση της καταναλωτικής εμπιστοσύνης.

Το ενδιαφέρον της ενημέρωσης εστιάστηκε στα στοιχεία που αφορούν στο μείγμα των ξένων τουριστών – καταναλωτών, με τους Τούρκους επισκέπτες να κατέχουν την πρώτη θέση με ποσοστό που ανέρχεται στο 46,32%. Βέβαια, φαίνεται να υπάρχει μείωση στην κατανάλωση των επισκεπτών απ’ την γειτονική χώρα, κάτι που επίσης επισημαίνεται στην έκθεση.

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*