Κλειστοί δρόμοι αύριο στην Ορεστιάδα λόγω των πολιούχων Αγίων Θεοδώρων

Κλειστοί δρόμοι αύριο στην Ορεστιάδα λόγω των πολιούχων Αγίων Θεοδώρων

Κλειστοί θα είναι αύριο ορισμένοι δρόμοι της Ορεστιάδας, με απόφαση του Αστυνομικού Διευθιυντή Πασχάλη Συριτούδη, λόγω του εορτασμού των πολιούχων Αγίων Θεοδώρων και θα υπάρχουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.

Συγκεκριμένα, σε ανακοίνωση της αστυνομίας αναφέρεται:

ΘΕΜΑ: «Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις».

Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ

Έχοντας υπόψη:

  1. Τις διατάξεις των άρθρων 1,2,3,4,52 παρ. 2, 103,104,105 και 109 του Ν. 2696/99 (ΦΕΚ Α-57) «Κύρωση Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας», όπως τροποποιήθηκε και ισχύει με τις νεότερες διατάξεις του Ν.3542/07 (ΦΕΚ-Α-50).
  2. Το άρθρο 420 Ποινικού Κώδικα.
  3. Το πρόγραμμα εορτασμού του Ιερού Ναού Αγίων Θεοδώρων Νέας Ορεστιάδας.
  4. Το γεγονός ότι από τις διατάξεις της παρούσας απόφασης, δεν προκαλείται δαπάνη σε βάρος του κρατικού προϋπολογισμού και
  5. Αποσκοπούντες στην ομαλή – ασφαλή κυκλοφορία των πεζών – οχημάτων και την αποφυγή πρόκλησης τροχαίων ατυχημάτων, κατά τη διάρκεια του εορτασμού των πολιούχων της πόλης της Νέας Ορεστιάδας, Αγίων Θεοδώρων

ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ

Άρθρο 1ο

α) Την απαγόρευση της κυκλοφορίας των πάσης φύσης οχημάτων το Σάββατο 24-02-2018 και κατά τις ώρες 07:00’ έως 13:00’ στην πόλη της Νέας Ορεστιάδας και επί των οδών Ορφέως (στο ύψος με την οδό Αγίων Θεοδώρων) – Κωνσταντινουπόλεως – Βασιλέως Κωνσταντίνου (άνοδος – κάθοδος έως το ύψος της οδού Αγίων Θεοδώρων) – Αγίων Θεοδώρων (έως το ύψος της οδού Ορφέως).

β) Την απαγόρευση της στάσης και της στάθμευσης των πάσης φύσης οχημάτων, την 24-02-2018 και κατά τις ώρες 07:00’ έως 13:00’ κατά μήκος των παραπάνω οδών.

Άρθρο 2ο

Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται μέσω των οδών Ραιδεστού και Σωτηρίου Τσερκέζη.

Άρθρο 3ο

α) Οι διατάξεις του άρθρου 1 της παρούσας απόφασης, ισχύουν τις χρονολογίες και ώρες που αναγράφονται στο άρθρο αυτό και εφαρμόζονται από την τοποθέτηση των υπό του Κ.Ο.Κ. προβλεπόμενων πινακίδων ή από την έναρξη ρύθμισης των μέτρων από τροχονόμους.

β) Η τοποθέτηση των πινακίδων σήμανσης (Ρ-7) να πραγματοποιηθεί με μέριμνα της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Ορεστιάδας.

γ) Οι παραβάτες της παρούσας, διώκονται και τιμωρούνται σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 420 Π.Κ. και των άρθρων 3,4,16,34,103 του Ν.3542/2007 «Κύρωση Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας».

δ) Η εκτέλεση – εφαρμογή της παρούσας απόφασης, ανατίθεται στο Τ.Τ. Ορεστιάδας και εφαρμόζεται με την τοποθέτηση σχετικών απαγορευτικών πινακίδων.

ε) Η απόφαση αυτή να δημοσιευθεί, σύμφωνα με το άρθρο 109 του Ν.2696/1999 «Κύρωση Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας».

Ορεστιάδα 23 Φεβρουαρίου 2018                                                                                  

                           Ο Διευθυντής

               Πασχάλης Κ. ΣΥΡΙΤΟΥΔΗΣ

               Αστυνομικός   Διευθυντής

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*