Έργα βελτίωσης του δρόμου Λάδη-Κυπρίνος ετοιμάζει η Περιφέρεια

Έργα βελτίωσης του δρόμου Λάδη-Κυπρίνος ετοιμάζει η Περιφέρεια

Έργα βελτίωσης του επαρχιακού δρόμου από την Λάδη προς τον Κυπρίνο ο οποίος βρίσκεται σε άσχημη κατάσταση και εγκυμονεί κινδύνο9υς για τους οδηγούς των διερχόμενων αυτοκινήτων, ετοιμάζει η Περιφερειακή Ενότητα Έβρου και γι’ αυτό φέρνει θέμα για συζήτηση στο Περιφερειακό Συμβούλιο ΑΜ-Θ της Τετάρτης.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η πρόσκληση που στάλθηκε με τα θέματα της ημερήσιας διάταξης: “Έγκριση  έκδοσης απόφασης προσωρινής τροποποίησης κυκλοφορίας – στένωση λωρίδας – στην Ε.Ο. 53 στο τμήμα Λάδη – Κυπρίνος στην Ανατολική είσοδο του οικισμού Λάδης, στα πλαίσια εκτέλεσης του έργου: «ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΕΠΑΡΧΙΑΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΒΡΟΥ»(1η Συμπληρωματική σύμβαση του έργου).

Εισηγητής θα είναι ο Αντιπεριφερειάρχης  της Π.Ε Εβρου κ. Δημήτριος Πέτροβιτς και σίγουρα η συγκεκριμένη εξέλιξη είναι πολύ σημαντική, κμια και όσοι χρησιμοποιούν το συγκεκριμένο τμήμα ταλαιπωρούνται αφάνταστα με τις τεράστιες λακούβες, τα… σαμαράκια και την διάβρωση του οδοστρώματος. Μην ξεχνάμε ότι από εκεί περνούν πλέον και βαριά φορτηγά, αφού υπάρχει η δίοδος προς την Βουλγαρία από το Ιβαήλοβγκραντ, μέσω Κυπρίνου ή κιαι Ζώνης.