Πανηγυρική επιβεβαίωση από Θεοδωρακίδη: “Βάση ελικοπτέρων στην Αλεξανδρούπολη το αντιστάθμισμα των ΗΠΑ στην Ελλάδα”

Πανηγυρική επιβεβαίωση από Θεοδωρακίδη: “Βάση ελικοπτέρων στην Αλεξανδρούπολη το αντιστάθμισμα των ΗΠΑ στην Ελλάδα”

Πανηγυρική επιβεβαίωση του ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ που το Evros-news.gr αποκάλυψε, για δημιουργία αμερικανικής βάσης ελικοπτέρων στην Αλεξανδρούπολη, ήρθε για μια ακόμη φορά. Αυτό έγινε από τον Ταξίαρχο ε.α. και πρώην εκπρόσωπο Τύπου του ΝΑΤΟ και στρατιωτικό αναλυτή Παναγιώτη Θεοδωρακίδη.

Μιλώντας σήμερα στην πρωινή εκπομπή του ΜΑXIMUM FM 93,6 και στον δημοσιογράφο Δ.Κολιό για θέματα που αφορούν τα όσα συμβαίνουν με την προκλητικότητα της Τουρκίας αλλά και στην ευρύτερη περιοχή, ο κ.Θεοδωρακίδης αναφέρθηκε και στην Αλεξανδρούπολη, τονίζοντας ότι: “Δεν υπάρχει ενιαία γραμμή διπλωματίας στην περίπτωση της Συρίας, για να αναδειχθεί η μετοχή της γεωστρατηγικής θέσης της Ελλάδος στην περιοχή, που είναι αυτή την στιγμή πολύ ψηλά στο χρηματιστήριο των εξελίξεων. Που έχει Σούδα, που έχει Λάρισα, που έχει Αλεξανδρούπολη με την βάση των ελικοπτέρων για να τονίσουμε και την τοπική διάσταση σας εκεί.

Αναδεικνύω τη θέση της Αλεξανδρουπόλεως, με τα όσα έχει πει ο Αμερικανός πρέσβης για την βάση των ελικοτέρων στην περιοχή. Επιμένω γιατί αυτά είναι τα αντισταθμίσματα των ΗΠΑ για τα όσα συμβαίνουν στην περιοχή μας”.

Ο κ.Θεοδωρακίδης αναφέρθηκε και στο θέμα που αφορά την τηλεφωνική συζήτηση του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα με τον Τούρκο ομόλογο του Μπιναλί Γιλντιρίμ για τους γκιουλενιστές στην Ελλάδα. Αναφέρθηκε μάλιστα στην Θράκη, επισημαίνοντας ότι: “Θα είμαι ευτυχής τα υποχείρια του Τουρκικού Προξενείου της Κομοτηνής να αλληλοφαγωθούν ως γκιουλενιστές και ερντογανιστές στην Θράκη, για να πάψει κάπως η προπαγάνδα που γίνεται στην περιοχή σας”.

ΕΠΙΣΗΣ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ-ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Αμερικανική βάση θέλουν στην Αλεξανδρούπολη, μετά τη Σούδα, οι ΗΠΑ!!!