Συνάντηση με τον δήμαρχο Σουφλίου Β.Πουλιλιό οι αστυνομικοί της Αλεξανδρούπολης

Συνάντηση με τον δήμαρχο Σουφλίου Β.Πουλιλιό οι αστυνομικοί της Αλεξανδρούπολης

Την Παρασκευή 27 Απριλίου 2018 και ώρα 10.30 π.μ αντιπροσωπεία της Συνδικαλιστικής Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αλεξανδρούπολης επισκέφτηκε τον Δήμαρχο  Σουφλίου κ. ΠΟΥΛΙΛΙΟ Ευάγγελο στα πλαίσια της καλής συνεργασίας με  την τοπική αυτοδιοίκηση.

Επίκεντρο της συζήτησής μας, η οποία πραγματοποιήθηκε σε άριστο και φιλικό κλίμα, ήταν η συνεργασία του Δήμου με τις υπηρεσίες της Αστυνομίας που εδράζουν στην επικράτειά του. Αναφερθήκαμε στη αμέριστη βοήθεια που παρέχει και επιθυμούμε την συνέχισή της στον ίδιο  ικανοποιητικό βαθμό. Επισημάναμε τα προβλήματα που υπάρχουν και απασχολούν τους συναδέλφους μας.

Συμφωνήσαμε να προχωρήσουμε από κοινού σε δράσεις που αφορούν την αύξηση  των οργανικών θέσεων στο Α.Τ  Τυχερού μετά την μείωση που επήλθε λόγο της αναδιάρθρωσης και συγχώνευσης των τμημάτων. Συμφωνήσαμε ότι σε καμιά περίπτωση δεν θα δεχτούμε να δημιουργηθούν δομές μακροχρόνιας φύλαξης παράτυπων μεταναστών στην περιοχή μας.

Τον διαβεβαιώσαμε ότι παρ’ όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Ελληνική Αστυνομία και οι συνάδελφοί μας  από την έλλειψη υλικοτεχνικών μεσών θα είναι παρών και πλάι στον Πολίτη.

Αφήστε το σχόλιό σας