ΕΒΡΟ…ΝΑΡΚΟΠΕΔΙΟ: Ο σιωπηλός Καραμανλής, η Ντόρα, το “γκάλοπ” για Μέτιο και το… τζόκεϊ του Παρασκευά

ΕΒΡΟ…ΝΑΡΚΟΠΕΔΙΟ: Ο σιωπηλός Καραμανλής, η Ντόρα, το “γκάλοπ” για Μέτιο και το… τζόκεϊ του Παρασκευά

Ήρθε, είδε, έφαγε καλά (αυτό ήταν το μόνο σίγουρο), αλλά την… φωνή του δεν την ακούσαμε. Για τον πρώην Πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή ο λόγος, που παρέμεινε… σιωπηλός και δεν έκανε την παραμικρή δήλωση κατά την διήμερη παρουσία του στον Έβρο.

Όπως δεν έχει ουσιαστικά μιλήσει καθόλου από το 2009 που έχασε τις εκλογές και έφυγε από την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας. Αφήνοντας χιλιάδες σενάρια να διακινούνται και κυρίως, διαφόροι ανύπαρκτοι τύποι σαν τον Αντώναρο, να μιλούν ως “κύκλοι” του αντ’ αυτού και να λένε ότι αρλούμπα μπορεί να φανταστεί κανείς.

Αν είναι σαν τη Ντόρα, καλύτερα που δεν μίλησε

Αν είναι πάντως να μιλάει, όπως έκανε η Ντόρα Μπακογιάννη στο θέμα της υιοθεσίας παιδιών από ομοφυλόφιλα ζευγάρια, χίλιες φορές προτιμώ τον σιωπηλό Καραμανλή. Κάποιοι στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, φαίνεται πως εξακολουθούν να μην αφουγκράζονται την βάση τους, με πρώτη και καλύτερη τη Ντόρα.

Κατάφερε πάντως να… επηρεάσει και τον αδερφό της και έτσι το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα αφήσει ελεύθερους τους βουλευτές του να ψηφίσουν κατά συνείδηση. Για να μην έχει και πρόβλημα ο Νικήτας Κακλαμάνης, που σίγουρα θα συμφωνήσει με την άποψη της Ντόρας Μπακογιάννη. Πρώτη-πρώτη άλλωστε ήταν στην πρόσφατη εκδήλωση του. Γι’ αυτό εννοώ ότι θα συμφωνήσει. Είναι “κολλητοί”

Πόσοι θα απαντήσουν θετικά;

Σύναξη αυτοδιοικητικών της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης είχαμε χθες στην Αλεξανδρούπολη, για τον γάμο του περιφερειακού συμβούλου Κώστα Εξακουστού. Στην φωτογραφία βλέπετε Αντιπεριφερειάρχες, νυν και πρώην, να πίνουν τον καφέ τους.

Απο δεξιά ο Αντιπεριφερειάρχης Έβρου Δημήτρης Πέτροβιτς, που ως οικοδεσπότης προφανώς θα κέρασε. Μετά ο περιφερειακός σύμβουλος Έβρου Κώστας Βενετίδης, ο Αντιπεριφερειάρχης Δράμας Αργύρης Πατακάκης, ο πρώην Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού Μιχάλης Αμοιρίδης, ο Αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης Νίκος Τσαλικίδης και ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας Κώστας Μαρκόπουλος.

Αν κάνουμε ένα γκάλοπ ανάμεσα τους για τον Περιφερειάρχη Χρήστο Μέτιο, οι θετικές γνώμες πιστεύετε θα είναι περισσότερες απ’ τις αρνητικές; Μάλοον το αντίθετο. Μόνο Πέτροβιτς και Τσαλικίδης θα είναι υπέρ του σίγουρα. Για τους άλλους(καλά ο Πατακάκης… βράζει) πολύ αμφιβάλλω.

Προτίμησε τους… Ρώσους απ’ τον Καραμανλή

“Τον αδίκησες τον Λαμπάκη, με όσα έγραψες για την απουσία του απ’ το δείπνο προς τιμή του Καραμανλή που παρέθεσε ο Δημοσχάκης. Καμιά σχέση αυτά που ανέφερες περί συμπάθειας στον ΣΥΡΙΖΑ. Ο δήμαρχος είχε τους Ρώσους που ήρθαν για τα εγκαίνια του ναϊδίου και δεν μπορούσε να τους αφήσει”.

Σήμερα είναι τα εγκαίνια, αλλά Παρασκευή βράδυ δεν βρήκε μια-δυο ώρες χρόνο ο δήμαρχος Αλεξανδρούπολης να τιμήσει με την παρουσία του τον πρώην Πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή και πρώην Πρόεδρο του κόμματος στο οποίο-υποτίθεται-ανήκει; Και προτίμησε κάποια χαμηλόβαθμα στελέχη από μια ρώσικη επαρχία, που ήρθαν με τα… μπαλέτα τους στην Αλεξανδρούπολη; Εγώ τον αδίκησα ή αυτός αδικεί τον εαυτό του;

Τα έκανε ο Παπατσαρούχας απ’ το 1998

Πανηγυρίζουν στην Αλεξανδρούπολη για την τεράστια ελληνική σημαία που έγινε η έπαρση της στο πάρκο Αλτιναλμάζη, με την ευκαιρία των εκδηλώσεων απελευθέρωσης της πόλης απ’ τους Τούρκους. Το προβάλλει μάλιστα το σύστημα των “κολλητών” δημοτικών συμβούλων του Λαμπάκη ως κάτι φοβερό με κοινοποιήσεις το facebook.

Αυτά όμως τα έχει κάνει ο τεράστιος Βαγγέλης Παπατσαρούχας στο Διδυμότειχο απ’ το 1998, όταν έφερε τη συγκεκριμένη σημαία και την ανήρτησε μάλιστα να κυματίζει πάνω στο κάστρο του Διδυμοτείχου. Και να την βλέπουν ακόμα και ο Τούρκοι από απέναντι.

Αλήθεια, γιατί την πήγαν τώρα στο πάρκο Αλτιναλμάζη; Ποιός θα την βλέπει εκεί; Γιατί δεν την ανήρτησαν κάπου στην παραλιακή ζώνη; Στο λιμάνι για παράδειγμα, ώστε να φαίνεται από οποιοδήποτε σημείο της πόλης και κυρίως, να την βλέπουν και οι Τούρκοι επισκέπτες που έρχονται τα Σαββατοκύριακα; Γιατί την… έκρυψαν ουσιαστικά στο Αλτιναλμάζη;

Κορυφαία φωτό, ο Παρασκευάς

με το τζόκεϊ δίπλα στον Καραμανλή

Το Evros-news.gr είχε την… τιμητική του το διήμερο της παρουσίας του Κώστα Καραμανλή στον Έβρο, αφού οι ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ και το ρεπορτάζ του, αναδημοσιεύθηκαν από όλα σχεδόν τα αθηναϊκά σάιτ. Ακόμα και στο δελτίο Ειδήσεων του ΑΝΤ1 χθες βράδυ, όπως μου είπαν το ρεπορτάζ για Καραμανλή “ντύθηκε” με δικές μας φωτογραφίες.

Για μένα όμως, η κορυφαία φωτό, είναι αυτή του Παρασκευά Πατσουρίδη φορώντας τζόκεϊ δίπλα στον πρώην Πρωθυπουργό στα κάστρα του Διδυμοτείχου. Μιλάμε ότι πρέπει να γίνει viral η συγκεκριμένη του δημάρχου της πόλης με κοστούμι και τζόκεϊ. Fasion icon ο φίλος μου ο Πατσουρίδης και λέτε ότι θέλετε εσείς. Ακόμα και τον φίλο του τον… Πατούλη, που σε αυτά είναι πρώτος και το διαπίστωσαν και στο Διδυμότειχο πριν λίγες μέρες που ήρθε, τον ξεπέρασε ο Παρασκευάς με αυτή την εμφάνιση.

Ο… Ναρκαλιευτής