Εκλέγεται Πρόεδρος του Περιφερειακού Επιμελητηριακού Συμβουλίου ΑΜ-Θ το Σάββατο ο Χριστόδουλος Τοψίδης

Εκλέγεται Πρόεδρος του Περιφερειακού Επιμελητηριακού Συμβουλίου ΑΜ-Θ το Σάββατο ο Χριστόδουλος Τοψίδης

Το νέο Πρόεδρο του Περιφερειακού Επιμελητηριακού Συμβουλίου (Π.Ε.ΣΥ.) Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, θα εκλέξουν το ερχόμενο Σάββατο 12 Μαίου στην Καβάλα  οι εκπρόσωποι απο τα Επιμελητήρια Έβρου, Δράμας, Καβάλας, Ροδόπης (Εμπορικό & Βιομηχανικό, Επαγγελματικό & Βιοτεχνικό), Ξάνθης, με τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Έβρου Τάκη Τοψίδη που είναι και ο μοναδικός υποψήφιος, να εκλέγεται και τυπικά. 

Πρόκειται για έναν καινούργιο θεσμό που καθιέρωσε η Κυβέρνηση και ο πρώτος Πρόεδρος όλων των Επιμελητηρίων της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης θα είναι από τον Έβρο. Το Σάββατο λοιπόν 12 Μαΐου 2018 και ώρα 14.00 στην έδρα του Επιμελητηρίου Καβάλας (Ομονοίας 30, Καβάλα), θα πραγματοποιηθεί η πρώτη συνεδρίαση του Περιφερειακού Επιμελητηριακού Συμβουλίου (Π.Ε.ΣΥ.) Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης. Κατά την συνεδρίαση θα πραγματοποιηθούν εκτός από τις αρχαιρεσίες για την ανάδειξη του Προέδρου  και οι ορισμοί των Αντιπροέδρων του Π.Ε.ΣΥ. Α.Μ.Θ..

Στην συνεδρίαση θα συμμετέχουν εκπρόσωποι απο τα Επιμελητήρια Έβρου, Δράμας, Καβάλας, Ροδόπης (Εμπορικό & Βιομηχανικό, Επαγγελματικό & Βιοτεχνικό), Ξάνθης. Τα θέματα  της ημερήσιας διάταξης της πρώτης συνεδρίασης είναι:

  1. ΕΚΛΟΓΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ Π.Ε.ΣΥ Αν. Μακεδονίας & Θράκης.
  2. ΟΡΙΣΜΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΩΝ (άρθρο 89 Ν. 4497/2017)
  3. ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΣΕ ΣΩΜΑ