Δήμος Αλεξανδρούπολης: ΠΟΙΑ ΔΩΡΕΑ; Άλλες 3.500 ευρώ για μάρμαρα της βάσης του γλυπτού

Δήμος Αλεξανδρούπολης: ΠΟΙΑ ΔΩΡΕΑ; Άλλες 3.500 ευρώ για μάρμαρα της βάσης του γλυπτού

ΠΟΙΑ ΔΩΡΕΑ της Green Cola; “Χρυσάφι” πληρώνει τελικά το γλυπτό του Κωστή Γεωργίου ο δήμος Αλεξανδρούπολης, αφού ξεπέρασαν τις 10.000 τα χρήματα που διέθεσε μέχρι τώρα γι’ αυτό και αν το πλήρωνε μπορεί να του έβγαινε και πιο οικονομικά. 

Συγκεκριμένα, άλλες 3.548,84 ευρώ θα κοστίσει η τοποθέτηση μαρμάρων στην βάση που έχει τοποθετηθεί το συγκεκριμένο κόκκινο γλυπτό ANATAS-IS DELTA που με αναγραμματισμό μπορεί να δει κανείς να σχηματίζεται η λέξη SATANA. Αυτό ενέκρινε η Οικονομική Επιτροπή στη συνεδρίαση της 9ης Μαίου, όπως αναρτήθηκε η απόφαση στην ΔΙΑΥΓΕΙΑ.

Συγκεκριμένα η εισήγηση του αρμόδιου υπαλλήλου ανέφερε: “‘Εχει γίνει δωρεά στο Δήμο ένα γλυπτό με θέμα
«ΣΥΜΠΛΕΓΜΑ ΧΟΡΕΥΤΩΝ» και για το λόγο αυτό έχει κατασκευασθεί βάθρο το οποίο πρέπει να επενδυθεί με μάρμαρο .Επίσης είναι απαραίτητη η έγκριση της διάθεσης πίστωσης 3.584,84€ σύμφωνα με την αριθ. 21/2018 μελέτη και η έγκριση του πρωτογενούς αιτήματος .”

Η απόφαση της Επιτροπής αναφέρει: “1.Εγκρίνει το πρωτογενές αίτημα για την προμήθεια & τοποθέτηση μαρμάρων σε βάθρο, για την τοποθέτηση γλυπτού με θέμα «ΣΥΜΠΛΕΓΜΑ ΧΟΡΕΥΤΩΝ».
2.Ψηφίζει και διαθέτει πίστωση ποσού 3.548,84€, για την παραπάνω προμήθεια σε βάρος του Κ.Α. 15.6662.003 , του προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2018.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ

ΓΛΥΠΤΟ-ΜΑΡΜΑΡΑ