Για “λαμόγια” μίλησε στο χθεσινό δημοτικό συμβούλιο ο Β.Μαυρίδης. Ξεσκέπασε τους με ονόματα δήμαρχε (ΒΙΝΤΕΟ)

Για “λαμόγια” μίλησε στο χθεσινό δημοτικό συμβούλιο ο Β.Μαυρίδης. Ξεσκέπασε τους με ονόματα δήμαρχε (ΒΙΝΤΕΟ)

Χαρούμενος για την αθώωση του από το Τριμελές Πλημμελιοδικείο Ορεστιάδας, εμφανίστηκε στο χθεσινό δημοτικό συμβούλιο ο δήμαρχος Ορεστιάδας Βασίλης Μαυρίδης. Όπως χαρούμενοι νοιώθουν και όλοι οι δημότες του, αλλά και όλοι μας, αφού κανένας δεν θα ήθελε να δει τον δήμαρχο του να καταδικάζεται.

Ο ίδιος μετά το “μήνυμα” που έστειλε μέσω της προσωπικής του σελίδας στο facebook, θέλησε να κάνει το ίδιο και στο δη,οτικό συμβούλιο. Όπου επανέλαβε τα όσα είχε γράψει για πολιτικά, δημοσιογραφικά και επιχειρηματικά σκουληκάκια, αλλά μίλησε και για… λαμόγια.  «Δεν εκβιαζόμαστε, δεν υποκύπτουμε και ο δρόμος για τα λαμόγια αυτά, είναι ξεκάθαρο που θα οδηγήσει», είπε χαρακτηριστικά στη χθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Ορεστιάδας, όπως μπορείτε να διαπιστώσετε και στο βίντεο του radioevros.gr, ο κ.Μαυρίδης.

Κι επειδή ο δήμαρχος έχει αποδείξει στο παρελθόν ότι δεν… μασάει τα λόγια του, τον καλούμε να τους ξεσκεπάσει όλους αυτούς, με συγκεκριμένα ονόματα και γεγονότα. Να καταγγείλει αυτή την… διαπλοκή που υπάρχει εναντίον του και όσους… τόλμησαν να του κάνουν κριτική, ενώ τόσον καιρό μια χαρά ύμνους και… αποθέωση απολάμβανε από τη συντριπτική πλειοψηφία των ΜΜΕ. Ακούς εκεί να έχουν το θράσος να σου κάνουν κριτική!!! Ξεσκέπασε τους δήμαρχε και εμείς μαζί σου.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ radioevros.gr ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ του δημάρχου Ορεστιάδας