ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Υπάλληλοι της Εισαγγελίας Αλεξανδρούπολης δικάζονται σήμερα-Σοβαρή η κατηγορία για υπεξαγωγή εγγράφων!!!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Υπάλληλοι της Εισαγγελίας Αλεξανδρούπολης δικάζονται σήμερα-Σοβαρή η κατηγορία για υπεξαγωγή εγγράφων!!!

Μια εξαιρετικά σημαντική υπόθεση, είναι προγραμματισμένη να εκδικαστεί στο Ακροατήριο του Τριμελούς Πλημμελιοδικείου Αλεξανδρούπολης, με κατηγορούμενες δυο υπαλλήλους της Εισαγγελίας Αλεξανδρούπολης.

Σύμφωνα με το έκθεμα που αναρτήθηκε χθες για τις υποθέσεις που θα εκδικασθούν σήμερα και η συγκεκριμένη με αριθμό 20 είναι τελευταία, οι δυο υπάλληλοι κατηγορούνται για υπεξαγωγή εμπιστευμένων εγγράφων. Μια πολύ σοβαρή κατηγορία δηλαδή, που η ακροαματική διαδικασία θα αναδείξει ποιό είναι το… βάθος της. Οι πληροφορίες για την υπόθεση, όπως μπορεί να αντιληφθεί κανείς, με πολύ δυσκολία βγαίνουν προς τα έξω. Σύμφωνα με όσα καταφέραμε να πληροφορηθούμε, οι υποθέσεις για τις οποίες κατηγορούνται οι δυο γυναίκες υπάλληλοι είναι αρκετές.

Συγκεκριμένα, σε κάποιες υποθέσεις από αυτές δεν προχωρούσαν την προβλεπόμενη διαδικασία, με αποτέλεσμα να καθυστερεί η εκδίκαση τους. Μένει να αποδειχθεί στην ακροαματική διαδικασία, αν τελικά ο χρόνος επιτρέψει να εκδικαστεί σήμερα η υπόθεση επειδή είναι τελευταία στη σειρά, αν αυτό έγινε λόγω του μεγάλου φόρτου εργασίας τους ή εσκεμμένα. Φέρονται επίσης, με βάση την κατηγορία της υπεξαγωγής εγγράφων, να αφαιρούσαν και κάποια έγγραφα από δικογραφίες.

Φυσικά μένει να αποδειχθεί κατά την εκδίκαση της υπόθεσης, αν οι κατηγορίες έχουν βάση. Προφανώς και υπάρχει το τεκμήριο της αθωότητας και κανείς δεν είναι ένοχος μέχρι να κριθεί από το δικαστήριο, αλλά ασφαλώς όταν μιλάμε για δυο υπαλλήλουςτης Εισαγγελίας Αλεξανδρούπολης που κατηγορούνται για υπεξαγωγή εμπιστευμένων εγγράφων, πρόκειται για πολύ σοβαρή υπόθεση. Η οποία μένει να δούμε ποιά εξέλιξη θα έχει.