Η θριαμβεύτρια της Eurovision Φουρέιρα και ο Ν.Μακρόπουλος στη φετινή “Γιορτή Κρασιού”

Η θριαμβεύτρια της Eurovision Φουρέιρα και ο Ν.Μακρόπουλος στη φετινή “Γιορτή Κρασιού”

Η θριαμβεύτρια της φετινής Eurovision Ελένη Φουρέιρα, που κατέκτησε την δεύτερη θέση με την Κύπρο, θα “κλείσει” την φετινή “Γιορτή Κρασιού”, ενώ ο γνωστός λαϊκός τραγουδιστής Νίκος Μακρόπουλος, θα είναι αυτός που θα εμφανιστεί στην πρεμιέρα των εκδηλώσεων.

Αυτά αποκάλυψε ο Πρόεδρος της ΤΙΕΔΑ Τριαντάφυλλος Αρβανιτίδης, μιλώντας χθες στον ραδιοφωνικό σταθμό MAXIMUM FM και τον Δημήτρη Κολιό. Όπως είπε, το συμφωνητικό με τον Μακρόπουλο είναι ήδη στα χέρια του και θα το υπογράψει, ενώ το αντίστοιχο με την Φουρέιρα αναμένεται να φτάσει τις επόμενες ημέρες και αφού διαβάσει τους όρους, θα “σφραγιστεί” και αυτή η συνεργασία για την τελευταία ημέρα της “Γιορτής Κρασιού”.

Ο κ.Αρβανιτίδης απέφυγε να αναφέρει τα χρήματα που θα κοστίσουν οι δυο συγκεκριμένοι καλλιτέχνες, αλλά θα πρέπει να είναι πάρα πολλά, αν κρίνουμε απ΄το σχόλιο του ότι: “Τα πράγματα δυστυχώς έχουν ξεφύγει στα οικονομικά”.  Μόνο που ο ίδιος και η ΤΙΕΔΑ εξακολουθούν να επιμένουν και δεν κάνουν απολογισμό των προηγούμενων διοργανώσεων της “Γιορτής Κρασιού”. Να ενημερώσουν δηλαδή αρχικά το δημοτικό συμβούλιο και μέσω αυτού τους δημότες, αν το 2016, 2017, οι εκδηλώσεις “μπήκαν μέσα” οικονομικά ή αν είχαν κέρδη και όλες τις άλλες λεπτομέρειες.

Φαίνεται ότι ο κ.Αρβανιτίδης δεν τα πάει και τόσο καλά με θέματα… διαφάνειας, αλλά φυσικά σοβαρές ευθύνες έχει και ο δήμαρχος Βαγγέλης Λαμπάκης, που εξακολουθεί να τον στηρίζει και να τον διατηρεί στη θέση του.