Γαμπρός της εισαγγελέως του Αρείου Πάγου Ξένης Δημητρίου, ο καθηγητής που αυτοκτόνησε στην Αλεξανδρούπολη

Γαμπρός της εισαγγελέως του Αρείου Πάγου Ξένης Δημητρίου, ο καθηγητής που αυτοκτόνησε στην Αλεξανδρούπολη

Γαμπρός της εισαγγελέως του Αρείου Πάγου Ξένης Δημητρίου, ήταν ο 42χρονος καθηγητής που αυτοκτόνησε στην Παλαγία Αλεξανδρούπολης, αφού κρεμάστηκε με κασκόλ από το μπαλκόνι του σπιτιού του.

Την συγκεκριμένη πτυχή του θέματος αναδεικνύουν με δημοσιεύματα τους αρκετές αθηναϊκές ιστοσελίδες, με πρώτο το δικαστικό blog «ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΕΣ» της γνωστής δημοσιογράφου του δικαστικού ρεπορτάζ Μαίρης Μπενέα, σύμφωνα με το οποίο ο γαμπρός της εισαγγελέως του Αρείου Πάγου,Ξένιας Δημητρίου, βρέθηκε κρεμασμένος προκαλώντας θλίψη στην οικογένεια. Επίσης αναφέρει ότι ο αυτόχειρας ήταν 42 ετών, Καθηγητής Φυσικός στο επάγγελμα και διατηρούσε φροντιστήριο στην πόλη.

Άνθρωποι που τον γνώριζαν μιλούν για ένα “εξαιρετικό άτομο και καθηγητή του οποίου οι μαθητές στο φροντιστήριο είχαν τεράστια ποσοστά επιτυχίας στις εξετάσεις”. Η κηδεία του πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης, παρουσία, σύμφωνα με πληροφορίες, και της κυρίας Δημητρίου, η κόρη της οποίας ήταν χρόνια παντρεμένη με τον αυτόχειρα, ενώ την ημέρα της αυτοκτονίας του απουσίαζε στην Αθήνα όπου πηγαινοέρχεται για επαγγελματικούς λόγους.

Πηγή: dikografies.blogspot.com