Διαγωνισμός για μελέτες της ΜΕΑ και του ΧΥΤΥ που θα κατασκευαστούν στο Βόρειο Έβρο

Διαγωνισμός για μελέτες της ΜΕΑ και του ΧΥΤΥ που θα κατασκευαστούν στο Βόρειο Έβρο

Λήγει αύριο Παρασκευτή 29 Ιουνίου, η προθεσμία υποβολής των προσφορών για τον ανοικτό δημόσιο ηλεκτρονικό διαγωνισμό που αφορά την εκπόνηση της μελέτης: «Μελέτες Ωρίμανσης της Μονάδας Επεξεργασίας Απορριμμάτων (ΜΕΑ) και Χώρου Υγειονομικής Ταφής Υπολειμμάτων (ΧΥΤΥ) στο Βόρειο Έβρο», εκτιμώμενης αξίας 416.594,40 € (προ Φ.Π.Α.)

Πρόκειται για τη σύνταξη των μελετών ωρίμανσης κατασκευής Μονάδας Επεξεργασίας Απορριμμάτων (ΜΕΑ) στο βόρειο Έβρο (σύμμεικτα και προδιαλεγμένα οργανικά) καθώς επίσης και για την κατασκευή ενός Χώρου Υγειονομικής Ταφής Υπολειμμάτων (ΧΥΤΥ) που θα εξυπηρετεί τους Δήμους Διδυμοτείχου και Ορεστιάδας.

Τον προκήρυξε όπως και όλους τους ανάλογους η Αναπτυξιακή Ανώνυμη Εταιρία Διαχείρισης Απορριμμάτων Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης (ΔΙ.Α.Α.ΜΑ.Θ. Α.Α.Ε.) και η ημερομηνία και ώρα λήξης της προθεσμίας υποβολής των προσφορών ορίζεται η 29-6-2018 ημέρα Παρασκευή και ώρα 11:00 π.μ.

Ημερομηνία και ώρα ηλεκτρονικής αποσφράγισης των προσφορών ορίζεται η 5-7-2018 ημέρα Πέμπτη και ώρα 11:00 π.μ., ήτοι την τέταρτη εργάσιμη ημέρα μετά την καταληκτική ημερομηνία υποβολής προσφορών.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΣΧΕΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ

Μελέτες Ωρίμανσης της Μονάδας Επεξεργασίας στο Βόρειο Έβρο