Με τον μοναδικό Μιχάλη Χατζηγιάννη “έκλεισε” το πετυχημένο Φεστιβάλ Νεολαίας Τυχερού(ΒΙΝΤΕΟ)

Με τον μοναδικό Μιχάλη Χατζηγιάννη “έκλεισε” το πετυχημένο Φεστιβάλ Νεολαίας Τυχερού(ΒΙΝΤΕΟ)

Με τον μοναδικό Μιχάλη Χατζηγιάννη, “έκλεισε” χθες το 16ο Φεστιβάλ Νεολαίας Τυχερού, που επί τρεις ημέρες αποτέλεσε “πόλο έλξης” για όλο τον Έβο, αφού χιλιάδες κόσμος απόλαυσε τις εμφανίσεις του Βασίλη Παπακωνσταντίνου, της Ελένης Τσαλιογοπούλου, της Νατάσσας Μποφίλιου και χθες βράδυ του Μιχάλη Χατζηγιάννη. 

16ο Φεστιβάλ Νεολαίας Τυχερού

Gepostet von Τυχερό – Tichero am Sonntag, 5. August 2018

Ο Χατζηγιάννης μετά από την πρόσφατη επιτυχημένη σειρά συναυλιών στη Βόρεια Αμερική, παρουσίασε ένα πρόγραμμα με τραγούδια που όλοι έχουμε κάποια στιγμή τραγουδήσει και που έχουν συνδεθεί με μερικές από τις πιο αγαπημένες στιγμές της ζωής μας: « Άγγιγμα Ψυχής», «Και θα χαθώ», «Εκδρομή», « Χωρίς αναπνοή», «Ακατάλληλή σκηνή», «Πάρτι», «Το σ’ αγαπώ», «Το καλοκαίρι μου», «Δεν φεύγω», «Αν μου τηλεφωνούσες», «Μοιάζουμε»… αλλά και το πρόσφατο άλμπουμ «Έρωτας αγκάθι»

Gepostet von Φεστιβάλ Νεολαίας Τυχερού am Sonntag, 5. August 2018

Έτσι ολοκληρώθηκε ένα ακόμα πετυχημένο Φεστιβάλ Νεολαίας Τυχερού, το οποίο έχει πλέοπν καθιερωθεί ως θεσμός κάθε καλοκαίρι και προσελκύσει χιλιάδες κόσμο κάθε ηλικίας, αλλά κυρόως νέους ανθρώπους. Οι διοργανωτές του έτρεξαν και μόχθησαν, αλλά παρουσίασαν ένα πρόγραμμα που ενθουσίασε.

Το Evros-news.gr ήταν από τους Χορηγούς Επικοινωνίας και το έκανε με πολύ μεγάλη χαρά, για πρώτη φορά σττους 15 μήνες της λειτουργίας του. Το ρταντεβού όλων ανανεώθηκε για το επόμενο καλοκαίρι, όπου όπως λέει και το γνωστό τραγούδι του Βασίλη Παπακωνσταντίνου: “Να μας έχει ο Θεός γερούς, πάντα ν’ ανταμώνουμε και να ξεφαντώνουμε”.