Σουφλί: Συνέλαβαν επικίνδυνο κακοποιό που είχε καταδικαστεί για σοβαρά εγκλήματα και καταζητούνταν

Σουφλί: Συνέλαβαν επικίνδυνο κακοποιό που είχε καταδικαστεί για σοβαρά εγκλήματα και καταζητούνταν

Έναν επικίνδυνο 37χρονο κακοποιό από την Γεωργία, που είχε καταδικαστεί για σοβαρά αδικήματα και καταζητούνταν, συνέλαβαν χθες το απόγευμα αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σουφλίου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης.

Ο συγκεκριμένος αλλοδαπός, διώκεται με Ένταλμα Σύλληψης και καταδικαστική απόφαση από τις ελληνικές δικαστικές αρχές και σίγουρα η σύλληψη του αποτελεί σημαντική επιτυχία των αστυνομικών δυνάμεων του νομού Έβρου και συνελήφθη μόλις εισήλθε στην χώρα μας από την Τουρκία και είχε κηρυχθεί ανεπιθύμητος για την Ελλάδα.

Αναλυτικότερα, σε βάρος του 37χρονου Γεωργιανού εκκρεμούσαν ένα Ένταλμα Σύλληψης και μία καταδικαστική απόφαση, σύμφωνα με τα οποία κατηγορείται για τις πράξεις της εγκληματικής οργάνωσης, των διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπών, της ληστείας από κοινού και κατά συρροή και της κλοπής.

Σημειώνεται ότι σε βάρος του 37χρονου σχηματίσθηκε επίσης δικογραφία για  παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών, διότι είχε εισέλθει παράνομα στη χώρα, ενώ ήταν καταχωρημένος στον κατάλογο ανεπιθύμητων αλλοδαπών.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.