Μαρίνος Ουζουνίδης: ΠΡΑΣΙΝΟ ΣΚΟΥΛΗΚΙ – ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ 

Μαρίνος Ουζουνίδης: ΠΡΑΣΙΝΟ ΣΚΟΥΛΗΚΙ – ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ 

Γειά σας από τον όμορφο Έβρο ! Καλό μήνα ! Αισιοδοξία για ένα καλύτερο αύριο !

1.Χθες – προχθές θα έπρεπε να είναι στον Έβρο ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης κύριος Βασίλειος Κόκκαλης ! Για τον λόγο ότι τον “ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΟ” Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης κύριο Αποστόλου ο Πρωθυπουργός τον έστειλε και καλώς τον έστειλε στο σπίτι του!

Κύριε Πέτροβιτς δεν θέλουμε μόνο κλιμάκιο! Τον ίδιο τον Υπουργό ή τον Υφυπουργό. Κύριε Πέτροβιτς καταλαβαίνετε μέχρι να ενημερωθεί ο Νέος Υπουργός !!!! Υπάρχουν τα θέματα του Εργοστασίου Ζάχαρης Ορεστιάδας , Αγροτικά και προβλήματα των Κτηνοτρόφων στις Φερες . ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΣΚΟΥΛΗΚΙ θα καταστρέψει την Βαμβακοκαλλιέργεια ! Σε τέτοιες περιπτώσεις τρεις Κυβερνητικοί Βουλευτές ή ένας δεν κάνουν ερωτήσεις ! Τον υποχρεώνουν αφού έχουμε και Αεροδρόμιο να είναι εδω !

Δυστυχώς ο κύριος Υφυπουργός Βασίλειος Κόκκαλης δεν γνωρίζει που βρίσκετε ο Έβρος ! Το 2014 κάναμε πόλεμο τον τότε Υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης κύριο Κουκουλοπουλο μαζί με τον Αντιδήμαρχο Φερών κύριο Γκοτση προς τιμήν του να είναι παρών στα προβλήματα της περιοχής ! 2. ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΘΡΑΚΗ 31/08/2018 Μαζέψτε τον ! γράφει η Μαρινα Κονδύλη.

Κύρια Κονδύλη είχα την Τύχη – Ατυχία να γνωρίσω αρκετά καλά τον ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΨΕΥΤΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΑΣ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΕΤΩΝ! Καλούσε εμάς τους Βουλευτές του το 2012 – 2014 και όχι μόνο να μην πληρώσουμε τον ΕΝΦΙΑ γιατί είναι Παράνομος και Καταχρηστικός ! Ένα συγγνώμη δεν ζήτησε όταν ήρθε στην εξουσία ! Δεν τήρησε ούτε ένα από αυτά που λέγαμε το 2012 – 2014 που και εγώ τον είχα πιστέψει ! Η φορολογία στον Έβρο θα πρέπει να είναι στα επίπεδα των γειτονικών χωρών Βουλγαρίας – Τουρκίας μεταξύ άλλων φώναζε ο κύριος Καμμενος ! ΣΚΟΠΙΑ ! ΚΡΙΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΕ ΨΕΥΤΗ ΠΟΥ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΤΟ 10,5% ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΑΣ ΠΙΣΤΕΨΕ !

Από την στιγμή που δεν τον μαζεύει η Δικαιοσύνη για τα Ψέματα που λέει ένας ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ , ο μόνος που μπορεί να τον Μαζέψει ΕΙΝΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΔΙΑ ΤΗΣ ΨΗΦΟΥ ΤΟΥ ! Πιστεύω ότι υπάρχουν ΚΑΘΑΡΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ! Κατά παράξενο τρόπο εξαφανίζονται ! ΜΑΡΙΖΑ ΞΕΝΟΓΙΑΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ , ότι και να ψηφίσεις σου βγαίνει ΣΗΜΙΤΗΣ !

ΜΑΡΙΑ ΚΟΛΙΑ ΤΣΑΡΟΥΧΑ Υπουργός Μακεδονίας Θράκης , ούτε μια φορά επισκέφτηκε τον Έβρο να ενημερωθεί για τα προβλήματα , μια φορά τον επισκέφτηκε για κορδέλα! Κατά παράξενο τρόπο και αφού ο Πρωθυπουργός την έστειλε στο σπίτι της , δημιουργήθηκε θέση Υφυπουργού στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας . Το ωραιότερο βέβαια κλαίει για την Μακεδονία μας!

ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΕΙΣΧΩΡΟΥΝ ΠΑΝΤΟΥ ΟΠΩΣ ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΣΚΟΥΛΗΚΙ !

3. ΔΥΣΤΗΧΩΣ 98 ΝΕΚΡΟΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ! ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΚΟΥΛΗΚΙ ΔΕΝ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ ! ΚΡΙΜΑ !

ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΣΚΟΥΛΗΚΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ! ΓΙΑ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ Η ΨΗΦΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ !

ΟΥΖΟΥΝΙΔΗΣ Δ. ΜΑΡΙΝΟΣ

Κάτοικος Έβρου

Τ. Βουλευτής Έβρου