Διαψεύδει τον Δούκα Φραγκούλη ο πρώην δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Γιώργος Αλεξανδρής με μήνυμα του. Τί αναφέρει

Διαψεύδει τον Δούκα Φραγκούλη ο πρώην δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Γιώργος Αλεξανδρής με μήνυμα του. Τί αναφέρει

Διαψεύδει τον Δούκα Φραγκούλη για όσα δήλωσε την προηγούμενη εβδομάδα, ανακοινώνοντας την πρόθεση του να είναι υποψήφιος δήμαρχος Αλεξανδρούπολης, ο πρώην δήμαρχος της πόλης Γιώργος Αλεξανδρής, με μήνυμα που έστειλε μέσω SMS σε φίλους και γνωστούς σήμερα το πρωί.

Να θυμίσουμε ότι ο Δούκας Φραγκούλης μιλώντας στον STATUS 94.2 είπε ότι ο Γιώργος Αλεξανδρής, του οποίου υπήρξε Αντιδήμαρχος ο ίδιος, είναι στο πλευρό του και τον στηρίζει στην προσπάθεια που ξεκινάει. Όμως ο πρώην δήμαρχος της Αλεξανδρούπολης επισημαίνει πως παραμένει προσωπικά αμέτοχος και αποστασιοποιημένος, γιατί δεν θέλει να κξηδεμονεύσει ή να ακυρώσει κανέναν με την πολιτική του θέση. Συμπληρώνει επίσης, πως αν πάρει θέση, θα το κάνει δημόσια πριν την διεξαγωγή του 2ου γύρου των εκλογών, αν αυτό κριθεί αναγκαίο.

Παρενέβη δηλαδή άμεσα, προκειμένου να μην αφήσει να… σέρνεται το θέμα και να δημιουργούνται εντυπώσεις που ο ίδιος είναι ξεκάθαρο ότι δεν θέλει, αλλά και για να μην “εκμεταλλεύεται” το όνομα του ο πρώην Αντιδήμαρχος του Δούκας Φραγκούλης.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ με κεφαλαία γράμματα, όπως το έστειλε μέσω SMS ο Γιώργος Αλεξανδρής      

“EN OΨEI TΩN EΠIKEIMENΩN AYTOΔIOIKHTIKΩN EKΛOΓΩN KAI ME AΦOPMH TIΣ ΠOΛITIKEΣ ΔIEPΓAΣIEΣ, OI OΠOIEΣ EXOYN HΔH ΞEKINHΣEI, ΘA HΘEΛA NA ΞEKAΘAPIΣΩ TA EΞHΣ: 1) OΠOIOΣ AΠO TA ΣTEΛEXH THΣ ΠAPATAΞHΣ, THΣ OΠOIAΣ EXΩ HΓHΘEI EΠI 12 ΣYNAΠTA ETH, EΠIΘYMEI NA EMΠΛAKEI ΣTON EKΛOΓIKO ΣTIBO, EINAI EΛEYΘEPOΣ NA TO ΠPAΞEI KATA BOYΛHΣH. 2) EΓΩ ΠPOΣΩΠIKA ΠAPAMENΩ AMETOXOΣ KAI AΠOΣTAΣIOΠOIHMENOΣ, ΓIATI ΔEN EΠIΘYMΩ NA KHΔEMONEYΣΩ H NA AKYPΩΣΩ KANENAN ME THN ΠOΛITIKH MOY ΘEΣH. 3) EΠIΦYΛAΣΣOMAI NA TOΠOΘETHΘΩ ΔHMOΣIA ΠPIN AΠO TH ΔIEΞAΓΩΓH TOY 2OY ΓYPOY TΩN EKΛOΓΩN, AN AYTO KPIΘEI ANAΓKAIO.

ΦIΛIKA KAI ME EKTIMHΣH

ΓIΩPΓOΣ AΛEΞANΔPHΣ