Επίθεση Λαμπάκη σε Μυτιληνό, Ιντζεπελίδου: “Τα καρκινώματα πρέπει να τα κόβεις”

Επίθεση Λαμπάκη σε Μυτιληνό, Ιντζεπελίδου: “Τα καρκινώματα πρέπει να τα κόβεις”

Ευθεία επίθεση στους πρώην στενούς συνεργάτες του, τον Βαγγέλη Μυτιληνό και την Ελένη Ιντζεπελίδου που αποχώρησαν από την δημοτική του παράταξη, εξαπέλυσε ο δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Βαγγέλης Λαμπάκης. 

Μιλώντας χθες στον ραδιοφωνικό σταθμό MAXIMUM FM και την εκπομπή “ΑΝΑΚΡΙΤΙΚΟ” με τους Ανδρέα Χονδρό και Γιάννη Ναλμπάντη, ο κ.Λαμπάκης αναφέρθηκε σε… καρκινώματα που πρέπει να τα κόβεις, “φωτογραφίζοντας” τον πρώην Πρόεδρο της ΔΕΥΑ Αλεξανδρούπολης αλλά και την κ.Ιντζεπελίδου, οι οποίοι είναι πλέον ανεξάρτητοι δημοτικοί σύμβουλοι. Μάλιστα επανέλαβε και πάλι, με την γνωστή του έπαρση και αλαζονεία, ότι η δημοτική του αρχή είναι η καλύτερη στην Ελλάδα.

“Αυτή η 8ετής θητεία μου, ανέδειξε την παράταξη “Πόλη και Πολίτες” και την ομάδα μου ως την καλύτερη στην Ελλάδα. Αν υπάρχει άλλη να μου το πουν. Την πιο συμπαγή και το ότι διεγράφησαν δύο δεν σημαίνει τίποτα απολύτως. Τα καρκινώματα τα κόβεις ή όταν διαπιστώσουν κάποιοι ότι δεν κολάν σεμια ομάδα σαν τη δικιά μου, φεύγουν”.

Συνέχισε μάλιστα την επίθεση με αφορμή τις αντιδράσεις για την πεζοδρόμηση της οδού Κύπρου και την θέση που πήραν εναντίον αυτής της επιλογής που έγινε απ’ τον δήμαρχο τόσο ο Βαγγέλης Μυτιληνός όσο και η Ελένη Ιντζεπελίδου. “Κουράστηκα με όλη αυτή την κουβέντα που γίνεται για την οδό Κύπρου, γιατί ξέρω ότι εν πολλοίς είναι κατευθυνόμενοι αυτοί οι οποίοι το λεν. Και εξυπηρετούν είτε προσωπικά συμφέροντα, είτε πολιτικά αυτοδιοικητικά συμφέροντα, θέλοντας να κατακρημνύσουν το πρόσωπο μου. Δεν μπορεί να πηγαίνει ένας υποψήφιος δήμαρχος, να αναγγέλει την υποψηφιότητα του και ως πρόγραμμα να λέει μοναδικά, ότι εγώ θα επαναφέρω την οδό Κύπρου στην πρωτέρα κατάσταση. Είναι τουλάχιστον αστείο.

Το λέω αυτό γιατί; Γιατί ένας που διεγράφη από μένα (σ.σ.Μυτιληνός) και ένας που έφυγε τελευταία (σ.σ.Ιντζεπελίδου), βάλαν ένα από τα δύο-τρία σημεία αυτό. Εάν βάλαν αυτό, λυπάμαι πάρα πολύ για την αυτοδιοικητική τους αντίληψη, γιατί επί τόσα χρόνια, 8 χρόνια ο ένας, τέσσερα χρόνια ο άλλος,  ήταν μαζί μου και σε όλες τις διαβουλεύσεις τις δημόσιες ήταν εκεί και δεν αντέδρασαν και σε όλα τα άλλα ήταν εκεί και δεν αντέδρασαν”.

“Δεν είμαι αλαζών, είμαι ένας πολύ καλός δικηγόρος

και αυτό δεν είναι εγωπάθεια, ούτε καν εγωισμός” 

Νωρίτερα ο κ.Λαμπάκης σχολίασε αυτό που του καταλογίζουν, πως η αλαζονεία μπορεί να του στοιχίσει στις επόμενες εκλογές. “Το λέω χωρίς να το εισπράξετε εσείς ή οι ακροατές ως έπαρση, γιατί τελευταία μη έχοντας τίποτα άλλο να πουν για το πρόσωπο μου, αναφέρονται στην αλαζονεία μου, δήθεν και στην οδό Κύπρου. Κουράστηκα και με τα δυο. Δεν είμαι αλαζών. Είμαι ένας άνθρωπος παθιασμένος γι΄αυτό που κάνω, ότι και αν κάνω και στη δικηγορία μου 28 χρόνια παθιασμένα την έκανα. Αποτέλεσμα ήταν να είμαι ένας πολύ καλός δικηγόρος και επιστήμων και επαγγελματίας. Επομ.ένως δεν έχω να φοβηθώ τίποτα όταν διαπιστώνω κάποια πράγματα στον εαυτό μου. Αυτό δεν είναι εγωπάθεια. Δεν είναι ούτε καν εγωισμός. Είναι μια δημιουργική συμπεριφορά, η οποία συντελείται με πάθος για το καλό των δημοτών.