H Aλεξανδρουπολίτισσα Βασιλική Γιαγλή πήρε την τρίτη θέση σε πανελλήνιο διαγωνισμό μαγειρικών σχολών

H Aλεξανδρουπολίτισσα Βασιλική Γιαγλή πήρε την τρίτη θέση σε πανελλήνιο διαγωνισμό μαγειρικών σχολών

H Aλεξανδρουπολίτισσα Βασιλική Γιαγλή πήρε την τρίτη θέση στον πανελλήνιο διαγωνισμό μαγειρικών σχολών στην έκθεση 6η Εξποτρόφ που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα από 1-4 Φεβρουαρίου με περισσότερους από 50.000 επισκέπτες.

Η χαρά μας είναι μεγάλη γιατί εκτός από το ότι διακρίθηκε μια συμπατριώτισσά μας στη συνταγή που δημιοπυργησε, χρησιμοποίησε Αγουρέλαιο Κύκλωπας και Dressing με σκόρδο Κύκλωπας.

Η συνταγή που κατέλαβε την τρίτη θέση στην κατηγορία σάντουιτς με βάση παραδοσιακή πίτα είναι ένα μπουρέκι το όποιο γέμισε με μια σάλτσα τυριού όπου χρησιμοποίησε γαλοτύρι Σαμοθράκης, αγουρέλαιο Κύκλωπας και σκορδέλαιο Κύκλωπας..καθώς επίσης και φουαντρε γαλοπούλας Υφαντής.

Πηγή: kyklopas.com