Στις Φέρες ξαφνικά πριν λίγο με ελικόπτερο η υπουργός Προστασίας του Πολίτη Όλγα Γεροβασίλη

Στις Φέρες ξαφνικά πριν λίγο με ελικόπτερο η υπουργός Προστασίας του Πολίτη Όλγα Γεροβασίλη

Στις Φέρες προσγειώθηκε ξαφνικά πριν από λίγο με ελικόπτερο η Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Όλγα Γεροβασίλη, συνοδευόμενη από τον Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ., Άρη Ανδρικόπουλο και την Αντιστράτηγο Ζαχαρούλα Τσιριγώτη που είναι αρμόδια για το θέμα της λαθρομετανάστευσης. 

Όπως βλέπετε και στα αποκλειστικά φωτογραφικά μας πλάνα, η κ.Γεροβασίλη προσγειώθηκε με ελικόπτερο στο γήπεδο των Φερών, όπου την υποδέχθηκαν τόσο ο Γενικός Διευθυντής της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μακεδονίας Θράκης Νίκος Μενεξίδης και ο Αστυνομικός Διευθυντής Αλεξανδρούπολης Παναγιώτης Καρτάλης. Όλοι θα πάρουν μέρος σε ειδική σύσκεψη που θα πραγματοποιηθεί στην περιοχή, με κυρίαρχο θέμα σύμφωνα με πληροφορίες, το μεταναστευτικό, την αύξηση των ροών στον Έβρο από την Τουρκία και τα προβλήματα που δημιουργούνται.

Η Υπουργός την σύσκεψη θ’ αναχωρίσει για την Ξάνθη, προκειμένου να συνοδέψει στην περιοδεία του τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα που θα βρεθελί στην Θράκη εν όψει των Ευρωεκλογών. Αυτό συνδύασε προφανώς η κ.Γεροβασίλη, όπως και ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Σταύρος Αραχωβίτης που θα βρεθεί αύριο στον Έβρο και θα πραγματοποιήσει περιοδεία.