Τον αθλητή του ΝΟΑ Αναστάσιο Κούγκουλο που πέτυχε νέο Πανελλήνιο ρεκόρ βράβευσε ο Δημήτρης Πέτροβιτς

Τον αθλητή του ΝΟΑ Αναστάσιο Κούγκουλο που πέτυχε νέο Πανελλήνιο ρεκόρ βράβευσε ο Δημήτρης Πέτροβιτς

Τον αθλητή του Ναυταθλητικού Ομίλου Αλεξανδρούπολης Αναστάσιο Κούγκουλο, ο οποίος σημείωσε νέο Πανελλήνιο ρεκόρ παίδων στα 50μ.κολύμβησης πεταλούδα και τον προπονητή του Κωνσταντίνο Χατζηπέτρου, βράβευσε την  Τρίτη 23 Ιουλίου 2019 ο Αντιπεριφερειάρχης Έβρου Δημήτρης Πέτροβιτς.

Η επίδοση του Κούγκουλου ήταν 24.84 στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων / Κορασίδων και ο Αντιπεριφερειάρχης Έβρου τον συνεχάρη για τη μεγάλη του επιτυχία τιμώντας τον με τη Νίκη της Σαμοθράκης, και σημείωσε: «Η επιτυχία του Τάσου τιμά τον Έβρο και την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. Αποτελείπρότυπο, καθώς καταφέρνει να αριστεύει και στο σχολείο και στο άθλημα που έχει επιλέξει, αξιοποιώντας τα μέγιστα που του δίδονται από τους καθηγητές και τον προπονητή του. Συγχαρητήρια στους γονείς του και στην ομάδα του ΝαυταθλητικούΟμίλου Αλεξανδρούπολης».

Ο νεαρός αθλητής κολύμβησης κατέρριψε το ρεκόρ που κρατούσε ο Γεώργιος Καλογερόπουλος από τις 9/8/2001, με χρόνο 24.93.

Τον Αναστάσιο Κούγκουλο και τον προπονητή του συνόδευε ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ναυταθλητικού Ομίλου ΑλεξανδρούποληςΚωνσταντίνος Χατζηκωνσταντίνου και οι γονείς του Αναστάσιου Κούγκουλου.