Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην γέφυρα Κομάρων, λόγω έργων του ΟΤΕ στην περιοχή

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην γέφυρα Κομάρων, λόγω έργων του ΟΤΕ στην περιοχή

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην γέφυρα των Κομάρων, λόγω των έργων που θέλει να εκτελέσει εκεί ο ΟΤΕ, αποφάσισε το Περιφερειακό Συμβούλιο κατά την τελευταία συνεδρίαση του στην Κομοτηνή.

Συγκεκριμένα, επειδή το καλώδιο που συνδέει τα χωριά της περιοχής περνάει μέσα από τον ποταμό Άρδα και υπάρχουν προβλήματα, αποφασίστηκε αυτό να τοποθετηθεί πλέον μέσω της γέφυρας. Γι’ αυτό και απαιτούνταν έγκριση έκδοσης απόφασης σήμανσης & προσωρινών κυκλοφοριακών ρυθμίσεων στο Πρωτεύον Επαρχιακό οδικό δίκτυο με αριθμ. 13, κάτι που έγινε.

Tο θέμα εισηγήθηκε ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης κ. Κωνσταντίνος Βενετίδης και εγκρίθηκε ομόφωνα. Προβλέπει τα σημεία: «ΚΥΠΡΙΝΟΣ – ΚΟΜΑΡΑ – ΠΕΝΤΑΛΟΦΟΣ – ΠΕΤΡΩΤΑ – ΟΡΜΕΝΙΟ» στη γέφυρα Κομάρων και στο Δευτερεύον Επαρχιακό οδικό δίκτυο «Μηλιά – Κόμαρα – Άρζος – Μαράσια» για το έργο: «ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ & ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΠΕΡΙΟΧΗΣ Α΄» για την εκτέλεση εργασιών του υποέργου «ΜΕΤΑΤΟΠΙΣΗ ΔΙΚΤΥΟΥ ΣΤΟΝ ΠΟΤΑΜΟ ΑΡΔΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΚΥΠΡΙΝΟΥ Ν. ΕΒΡΟΥ».