Νέα Βύσσα: Συνελήφθη 29χρονος Βούλγαρος που έκλεψε ζευγάρι, το οποίο του είχε δώσει παλαιότερα δουλειά

Νέα Βύσσα: Συνελήφθη 29χρονος Βούλγαρος που έκλεψε ζευγάρι, το οποίο του είχε δώσει παλαιότερα δουλειά

Ένας 29χρονος Βούλγαρος που τα τελευταία χρόνια εργαζόταν στο χωριό Νέα Βύσσα Ορεστιάδας, μπήκε τα ξημερώματα της Κυριακής σε σπίτι που έμενε ζευγάρι ηλικιωμένων και έκλεψε ένα πορτοφόλι που περιείχε χρήματα.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες μας από τους κατοίκους, τον δράστη είχε πάρει το ζευγάρι των ηλικιωμένων για να τους κάνει κάποεις δουλειές στο σπίτι. Τότε προφανώς είδε τα… κατατόπια και τα ξημερώματα της Κυριακής μπήκε στο σπίτι και τους έκλεψε τα χρήματα. Όταν το αντιλήφθηκαν και είδαν και αίματα στο παράθυρο από το οποίο διέφυγε, ενημέρωσαν την αστυνομία. Στις ερωτήσεις αν πηγαίνει το μυαλό τους σε κάποιον, ανέφεραν και το γεγονός ότι είχαν αναθέσει κάποιες δουλειές, μια και οι ίδιοι είναι ηλικιωμένοι, σε έναν Βούλγαρο που μένει στο χωριό.

Το βράδυ της ίδιας ημέρα όμως και αφού ο Τοπικός Αστυνόμος και οι άνδρες της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ορεστιάδας αξιοποίησαν  πληροφορίες και στοιχεία τον συνέλαβαν. Αν και στην αρχή αρνήθηκε τις κατηγορίες, τελικά τα σημάδια που είχε στα χέρια τον… πρόδωσαν και αναγκάστηκε να ομολογήσει την πράξη του. Έτσι οι αστυνομικοί με τις κατάλληλες κινήσεις έφτασαν στην σύλληψη του.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία και σήμερα οδηγήθηκε στο δικαστήριο.