ΒΙΝΤΕΟ: Ξεκίνησε πριν λίγη ώρα το ταξίδι για Σαμοθράκη το AZORES EXPRESS

ΒΙΝΤΕΟ: Ξεκίνησε πριν λίγη ώρα το ταξίδι για Σαμοθράκη το AZORES EXPRESS

Ξεκίνησε πριν από μισή ώρα από το λιμάνι της Αλεξανδρούπολης τα δρομολόγια του προς την Σαμοθράκη το AZORES EXPRESS και σε περίπου δύο ώρες θα βρίσκεται στο λιμάνι της Καμαριώτισσας στην Σαμοθράκη.

Η μεγάλη καθυστέρηση οφείλονταν στην ολοκλήρωση όλων των γραφειοκρατικών ελέγχων από το Λιμεναρχείο, δηλαδή και αυτών που αφορούν το προσωπικό που εργάζεται σε αυτό και θέματα ασφαλείας. Συμπληρώθηκαν τα απαραίτητα έγγραφα, τα δρομολόγια από αύριο θα διεξάγονται κανονικά μεταξύ των λιμανιών Αλεξανδρούπολης και Καμαριώτισσας και όσοι θέλουν να ταξιδέψουν θα μπορούν να το κάνουν μαζί με το αυτοκίνητο τους.

Στο πρώτο του δρομολόγιο μετέφερε πάνω από 200 αυτοκίνητα και πάρα πολύ κόσμο (δεν δόθηκε ο αριθμός από το Λιμεναρχείο), το εισιτήριο για τους επιβάτες είναι 15 ευρώ και σύμφωνα με πληροφορίες μας, έχει ήδη βρεθεί από την ιδιοκτήτρια εταιρεία του και πράκτορας στην Αλεξανδρούπολη που θα εκδίδει τα εισιτήρια.

Από αύριο θα πραγματοποιεί πλέον συνεχή δρομολόγια, με βάση το πρόγραμμα που έχει εκδοθεί και μπορείτ3 να δείτε κάνοντας ΚΛΙΚ στην φωτογραφία

 

.

4 Σχόλια

  1. 15??? Σαν να είναι τιμή Σάος μη επιδοτούμενο κατά 90 λεπτά φθηνότερο.

  2. … ξεκίνησε…
    … έφτασε…??

  3. Ζαχαροπλαστη Μαρια

    Μπορείτε να μας δώσετε περισσότερες πληροφορίες είναι τα παιδιά μας στο πλοίο και τα κινητά δεν έχουν σημα?Ευχαριστουμε

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*