Εθελοντική αιμοδοσία διοργανώνει η Ιερά Μητρόπολης Διδυμοτείχου Ορεστιάδας και Σουφλίου

Εθελοντική αιμοδοσία διοργανώνει η Ιερά Μητρόπολης Διδυμοτείχου Ορεστιάδας και Σουφλίου

Με κεντρικό σύνθημα «ΔΩΣΕ ΑΙΜΑ- ΛΑΒΕ ΠΝΕΥΜΑ», η Ιερά Μητρόπολης Διδυμοτείχου Ορεστιάδας και Σουφλίου διοργανώνει για δεύτερη συνεχή χρονιά εθελοντική αιμοδοσία στην περιοχή ευθύνης της, για τις ανάγκες της Τράπεζας Αίματος που έχει δημιουργηθεί στους κόλπους της.

Εδώ και δυο χρόνια η ανταπόκριση κλήρου και λαού της περιοχής είναι παραδειγματική ώστε να υπάρχουν ικανοποιητικά αποθέματα αίματος για την εξυπηρέτηση όσων το χρειάζονται. Η πρωτοβουλία του Μητροπολίτη κ. Δαμασκηνού πραγματοποιείται και στις τρεις πόλεις της περιοχής όπου επιλέγονται κάθε φορά οι χώροι όπου σταθμεύει η κινητή μονάδα αιμοδοσίας για την συγκεκριμένη δράση.

Πρώτη αιμοδοσία θα γίνει για την περιοχή Σουφλίου, στην Ιερά Μονή Δαδιάς την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2019 από τις 11 το πρωί μέχρι τη 13.30.

Δεύτερη αιμοδοσία θα γίνει στο Διδυμότειχο στον Καθεδρικό Ναό Παναγίας Ελευθερώτριας, την Κυριακή 14 Σεπτεμβριου 2019 από τις 11 το πρωί μέχρι τη 13.30

Και η τρίτη θα γίνει στην Ορεστιάδα την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2019 στον ιερό Ναό Αγίων Θεοδώρων από τις 11 μέχρι τη 13.30