ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Συνέλαβαν τον δολοφόνο που είχε σφάξει δυο ανθρώπους στην Αλεξανδρούπολη- Κυκλοφορούσε δυο χρόνια ελεύθερος!!!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Συνέλαβαν τον δολοφόνο που είχε σφάξει δυο ανθρώπους στην Αλεξανδρούπολη- Κυκλοφορούσε δυο χρόνια ελεύθερος!!!

-Η Ασφάλεια Αλεξανδρούπολης εξιχνίασε την υπόθεση μετά την σύλληψη 32χρονου από το Μπαγκλαντές για παράνομο εμπόριο

Ένα φρικιαστικό διπλό έγκλημα σε βάρος ενός άντρα και μίας γυναίκας,  ηλικίας 20 και 40 ετών αντίστοιχα, που είχε διαπραχθεί πριν από περίπου δύο χρόνια στην περιοχή Πόταμος της Αλεξανδρούπολης από δύο αδίστακτους δράστες, εξιχνιάστηκε αυτές τις ημέρες και αύριο αναμένονται επίσημες ανακοινώσεις.

Αν και οι τοπικές αστυνομικές πηγές δεν διέρρευσαν το παραμικρό και τηρούν “σιγή ιχθύος”, σύμφωνα με ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ του Evros-news.gr από την Αθήνα, ο ένας δράστης που κρατείται στις φυλακές Μαλανδρίνου εκτίοντας ποινή για διακίνηση λαθρομεταναστών, παραδέχθηκε πως μαζί με σύνεργο έναν 32χρονο από το Μπαγκλαντές που κατοικεί μόνιμα στην Αλεξανδρούπολη, αρχές Δεκεμβρίου του 2017, πριν από 2 περίπου χρόνια δηλαδή, σκότωσαν με μαχαίρι τον άνδρα και την γυναίκα στο κτίριο του Πολιτιστικού Συλλόγου Πόταμου Αλεξανδρούπολης. Τα θύματα είχε… ανακαλύψει τρεις μήνες μετά σε κατάσταση αποσύνθεσης, ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Ποταμιωτών Αλεξανδρούπολης, όταν πήγε εκεί και βρήκε την πόρτα παραβιασμένη και την αίθουσα άνω-κάτω  με αναποδογυρισμένα τραπέζια και σπασμένες καρέκλες.

Το στυγερό έγκλημα εξιχνίασε η Ασφάλεια Αλεξανδρούπολης, οι αστυνομικοί της οποίας δεν είχαν παρατήσει όλο αυτό το χρονικό διάστημα την υπόθεση. Έτσι, σύμφωνα με όσα αναφέρουν οι πληροφορίες από πηγές της ΕΛ.ΑΣ στην Αθήνα, όταν πριν από 4 ημέρες συνέλαβαν τον 32χρονο από το Μπαγκλαντές ενώ πουλούσε είδη παρεμπορίου (παιχνίδια, βραχιόλια, σκουλαρίκια, κομποσκοίνια, ηλεκτρονικές μικροσυσκευές, λάμπες κ.α.) στην Αλεξανδρούπολη και μάλιστα η σύλληψη του ανακοινώθηκε επίσημα από την Αστυνομία, άρχισε να ξετυλίγεται το… κουβάρι της υπόθεσης. Τον ταυτοποίησαν με κάποια στοιχεία που είχαν βρει και ομολόγησε το διπλό φονικό.

Ο 32χρονος δολοφόνος από το Μπαγκλαντές δηλαδή, κυκλοφορούσε ελεύθερος επί δυο χρόνια στην Αλεξανδρούπολη όπου είχε νοικιασμένο σπίτι. Αυτός στη συνέχεια υπέδειξε τον σύνεργο του, ο οποίος είναι έγκλειστος για άλλη υπόθεση διακίνησης λαθρομεταναστών στις φυλακές Μαλανδρίνου και αυτός ομολόγησε το έγκλημα. Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ τον Μάρτιο του 2018, στον χώρο που βρέθηκαν δολοφονημένοι με μαχαίρι ο άνδρας και η γυναίκα, παντού υπήρχαν κηλίδες αίματος. Οι σοροί τους βρέθηκαν σε απόσταση 4 μέτρων η μία από την άλλη και σκεπασμένες με κουβέρτες. Έφεραν πολλαπλά τραύματα από μαχαίρι και ήταν νεκροί τουλάχιστον έναν μήνα όπως αποδείχτηκε από την ιατροδικαστική εξέταση.

Σ’ αυτό τον χώρο βρέθηκαν δολοφονημένοι ο άνδρας και η γυναίκα από τους δυο δολοφόνους που το έγκλημα τους εξιχνίασε η Ασφάλεια Αλεξανδρούπολης. Η φωτογραφία είναι του Evros24.gr

Στο πάτωμα βρέθηκαν δύο μαχαίρια και διάσπαρτα νομίσματα τούρκικων λιρών. Σε κατάσταση σοκ ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου κάλεσε την Αστυνομία και σύντομα στο σημείο μετέβη κλιμάκιο της Ασφάλειας που διερευνά την υπόθεση και ιατροδικαστής.

Καθώς ο χώρος εμφάνισε έντονα την εικόνα πάλης, από τις Αστυνομικές Αρχές υπολόγιζαν ότι ο άντρας και η γυναίκα πιθανόν έπεσαν θύματα είτε διακινητών είτε έπεσαν θύματα συμπλοκής με άλλους μετανάστες. Τελικά συνέβη το πρώτο, αφού οι δυο δολοφόνοι είναι διακινητές προσφύγων και λαθρομεταναστών.