Με πολύ κόσμο και μεγάλη επιτυχία η 11η Γιορτή Μανιταριών στο δάσος Δαδιάς (φωτορεπορτάζ)

Με πολύ κόσμο και μεγάλη επιτυχία η 11η Γιορτή Μανιταριών στο δάσος Δαδιάς (φωτορεπορτάζ)

Με πολύ μεγάλη παρουσία κόσμου και απόλυτη επιτυχία, πραγματοποιήθηκε και φέτος η 11η Γιορτή Μανιταριών στο δάσος της Δαδιάς το Σαββατοκύριακο 3 και 4 Νοεμβρίου.

Ο Αθλητικός Επιμορφωτικός σύλλογος “ΑΚΡΙΤΑΣ ΔΑΔΙΑΣ”, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης και τον Δήμο Σουφλίου ως διοργανωτές, φρόντισαν να προσφέρουν και φέτος μια σπουδαία διοργάνωση, που συγκέντρωσε πλήθος επισκεπτών και πλέον είναι δεδομένο ότι έχει καθιερωθεί ως  η 2η γιορτή μανιταριών σε πανελλαδικό επίπεδο.

Με στόχο τη διάδοση της Μανιταροφιλίας και της Μανιταρογνωσίας, που τα τελευταία χρόνια κερδίζει όλο και περισσότερους οπαδούς, όσοι παραβρέθηκαν είχαν την ευκαιρία να γευθούν τα μανιτάρια, αλλά και να “ανακαλύψουν” τον μυστηριώδη και μαγικό κόσμο των μανιταριών, μέσα από σεμινάρια και εξορμήσεις στη φύση.

Υπήρχαν φυσικά και δραστηριότητες για παιδιά, ενώ χθες παρουσιάστηκαν παραδοσιακοί χοροί από τον Λαογραφικό Χορευτικό Σύλλογο Τυχερού «Άγιος Ιωάννης ο Πρόδρομος» και τον Λαογραφικό Μορφωτικό Όμιλο Φερών «Ορφέας».

Απο την σημερινή εμφάνιση του παιδικού τμήματος στην 11η γιορτή μανιτάριου στην Δαδια!!!! Ευχαριστούμε θερμά των επιμορφωτικό αθλητικό συλλογο ακρίτας Δαδιάς για την άψογη φιλοξενία

Gepostet von Λαογραφικός Χορευτικός Σύλλογος Τυχερού "Άγιος Ιωάννης ο Πρόδρομος" am Sonntag, 3. November 2019

Τις εκδηλώσεις τίμησαν με την παρουσία τους, οι βουλευτές Έβρου της Ν.Δ Χρήστος Δερμεντζόπουλος, Σταύρος Κελέτσης και του ΣΥΡΙΖΑ Νατάσα Γκαρά, ο Αντιπεριφερειάρχης Έβρου Δημήτρης Πέτροβιτς, ο Αντιπεριφερειάρχης Υγείας και Κοινωνικής ΠΟλιτικής ΑΜ-Θ Κώστας Βενετίδης, ο δήμαρχος Σουφλίου Παναγιώτης Καλακίκος, Αντιδήμαρχοι του δήμου Σουφλίου, ο περιφερειακός σύμβουλος Βασίλης Δελησταμάτης και πάρα πολύς κόσμος.