Ανδρεόπουλος: “Το ελληνικό βόλεϊ έχει ανάγκη έναν δυνατό Εβρο και έναν δυνατό Εθνικό”

Ανδρεόπουλος: “Το ελληνικό βόλεϊ έχει ανάγκη έναν δυνατό Εβρο και έναν δυνατό Εθνικό”

Ένας άνθρωπος που βρίσκεται πολλά χρόνια στα γήπεδα του βόλεϊ ως αθλητής και στη συνέχεια προπονητής, έστειλε πολύ σημαντικό μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση στην Αλεξανδρούπολη και το νομό Έβρου γενικότερα ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, δηλώνοντας χαρακτηριστικά: «Έχουμε συνηθίσει διαφορετικά τις συνθήκες στην Αλεξανδρούπολη. Πάντα δεχόμασταν πίεση εδώ αλλά σήμερα ήμασταν πιο χαλαρά. Εύχομαι ο κόσμος της Αλεξανδρούπολης και του Έβρου να συμπαρασταθεί στο σύλλογο και να ενώσει τις δυνάμεις του γιατί να ανέβει πάλι ο Εθνικός εκεί που του αξίζει. Το ελληνικό βόλεϊ και ιδιαίτερα το ανδρικό βόλεϊ, έχει ανάγκη έναν δυνατό Έβρο και έναν δυνατό Εθνικό”.

Η ομάδα του Δημήτρη Ανδρεόπουλου δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στην ομάδα του Εθνικού που δίνει μάχη για να μείνει στην κατηγορία. Ο Εθνικός που αγωνίζεται με αμιγώς ελληνικό ρόστερ ξεκίνησε με τους Πιτιακούδη, Δαλακούρα. Χατζόπουλο, Τσιουτσιουλούδη, Χρηστοηλία, Παπάζογλου και λίμπερο τον Κοντοστάθη.

Για την ομάδα του Δημήτρη Ανδρεόπουλου ξεκίνησαν οι Ράπτης, Ανδρεόπουλος, Στάροβιτς, Ρανγκέλ, Γιάκομπσεν, Πελεκούδας και λίμπερο ο Ζήσης. Οι γηπεδούχοι φάνηκαν ανταγωνιστικοί μόνο στο πρώτο σετ, με τον Παναθηναϊκό να αυξάνει τη διαφορά στην τελική του ευθεία.

Στο δεύτερο και τρίτο σετ το «τριφύλλι» πήρε με το καλημέρα σημαντικές διαφορές και πήρε τη νίκη χωρίς να αντιμετωπίσει πρόβλημα. Με τη νίκη αυτή η ομάδα του Δημήτρη Ανδρεόπουλου έφτασε τους έξι βαθμούς στο πρωτάθλημα. Ο Εθνικός δεν έχει ακόμη βαθμό, ενώ ακολουθεί ένα ακόμη δύσκολο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο Ρέντη.

Τα σετ 0-3 (18-25, 16-25, 11-25)

Μ.Γ.Σ.ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ (Γιώργος Ανδραβίζος): Δαλακούρας Κ. 8 (8/27επ., 82%υπ., 59%αρ.), Τσιουτσιουλούδης 4 (1/7επ., 1 μπλοκ, 2 άσσοι), Χατζόπουλος 4 (1/5επ, 2 μπλοκ, 1 άσσος), Πιτιακούδης 7 (7/20επ.), Χρηστουηλίας 6 (5/13επ., 1 μπλοκ, 64%υπ. 27%αρ.), Παπάζογλου 2 (1/1επ., 1 μπλοκ) / Κοντοστάθης (λ. – 58%υπ., 29%αρ.), Μπίκος 1 (1/5), Λουμπούτης, Ζαχαρούλης.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο. (Δημήτρης Ανδρεόπουλος): Στάροβιτς 11π. (10/22επ., 1 μπλοκ, 2 άσσοι), Γιάκομπσεν 3 (3 μπλοκ), Ρανγκέλ 4 (1/5επ., 3 μπλοκ), Ανδρεόπουλος Χ. 5 (5/12επ., 36%υπ., 9%αρ.), Ράπτης 9 (7/16επ., 2 άσσοι, 50%υπ., 12%αρ.), Πελεκούδας 9 (6/9επ., 3 μπλοκ) / Ζήσης (λ. – 67%υπ., 27%αρ.), Πανταλέων 5 (2/3επ., 3 μπλοκ), Μούχλιας, Ρουσσόπουλος 1 (1 μπλοκ), Μπαρμπούνης 3 (2/2επ. 1 άσσος), Παλαιολόγος 2 (2/3).

O προπονητής του Εθνικού Γιώργος Ανδραβίζος είπε: «Οι συνθήκες είναι δύσκολες για όλους και επίσης γνωστές σε όλους. Αυτό που θέλω είναι τα παιδιά να βελτιώνονται και η ομάδα να κερδίζει εμπειρίες. Αυτό που τους ζητώ είναι να χαίρονται τα παιχνίδια και να παίζουν σωστά χωρίς εύκολα λάθη. Κρατάμε το χειροκρότημα του κόσμου που στήριξε την προσπάθεια των παιδιών. Ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα το ματς ήταν μία γιορτή».

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ είναι του Χρήστου Πανταζίδη