Δέσποινα Μοίρου: Η εκρηκτική εβρίτισσα ηθοποιός και η διαδρομή της απ’ το Σουφλί στο Χόλιγουντ (ΒΙΝΤΕΟ)

Δέσποινα Μοίρου: Η εκρηκτική εβρίτισσα ηθοποιός και η διαδρομή της απ’ το Σουφλί στο Χόλιγουντ (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Δέσποινα Μοίρου, η εκκεντρική, αντισυμβατική και εκρηκτική συμπατριώτισσα μας καλλιτέχνης, που γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Σουφλί έχοντας όνειρό να γίνει γιατρός, βρέθηκε πλέον στο Χόλιγουντ, σαρώνοντας βραβεία και τιμητικές διακρίσεις στην καρδιά της “Μέκκας του Κινηματογράφου”.

Η εβρίτισσα ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή του STAR “Αλήθειες με την Ζήνα” της Ζίνας Κουτσελίνη και είπε πολλά. Για τα αγγλικά που έμαθε από τον Αλ Πατσίνο, ο οποίος την επέλεξε για ένα μοναδικό masterclass καθώς και για το ρόλο της Σαλώμης του Oscar Wilde. Τις σπουδές στο Actor’s Studio και το Stand Up Comedy, αλλά και το πτυχίο αστρονομίας που πρόσφατα πήρε με τιμητική διάκριση από τη NASA για τη μελέτη της Ανδρομέδας!

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΗΣ

Τρίτη 19.11.2019

Κοντά μας η Δέσποινα Μοίρου, η εκκεντρική, αντισυμβατική και εκρηκτική καλλιτέχνης, που από το Σουφλί του Εβρου και το όνειρό της να γίνει γιατρός βρέθηκε στο Χόλιγουντ, σαρώνοντας βραβεία και τιμητικές διακρίσεις στην καρδιά της "Μέκκας του Κινηματογράφου"! Τα αγγλικά που έμαθε από τον Αλ Πατσίνο, ο οποίος την επέλεξε για ένα μοναδικό masterclass καθώς και για το ρόλο της Σαλώμης του Oscar Wilde. Οι σπουδές στο Actor's Studio και το Stand Up Comedy. Μέσα σε όλα αυτά, πρόσφατα πήρε και πτυχίο αστρονομίας με τιμητική διάκριση από τη NASA για τη μελέτη της Ανδρομέδας! Μία πολύπλευρη προσωπικότητα που συναρπάζει…

Gepostet von Αλήθειες με τη Ζήνα am Dienstag, 19. November 2019