Να προσέξουν στις Φέρες, μην… γαντζωθεί στη σούβλα για να εμφανίζεται σε βίντεο, φωτογραφίες

Να προσέξουν στις Φέρες, μην… γαντζωθεί στη σούβλα για να εμφανίζεται σε βίντεο, φωτογραφίες

Να το προσέξουν στις Φέρες οι άνθρωποι του Κτηνοτροφικού και Αγροτικού Συλλόγου που έχουν επωμισθεί το ψήσιμο του μοσχαριού 300 κιλών, στην μεγαλύτερη σούβλα της χρονιάς.

Με την… φόρα που έχει πάρει ο πρώην Αντιδήμαρχος Φερών και Πρωτογενούς Τομέα Νίκος Γκότσης, που δεν μπορεί με τίποτα να αποδεχθεί ότι δεν κατέχει πλέον την συγκεκριμένη θέση και εξακολουθεί να μπαίνει “σφήνα” παντού, μπορεί και να… γαντζωθεί πάνω στην σούβλα με το μοσχάρι που… γυρίζει. Για να βρίσκεται μέσα στα πλάνα των βίντεο και τις φωτογραφίες που θα βγουν το απόγευμα στις 6, όταν και θα αρχίσει το γλέντι με την κατανάλωση του ψημμένου κρέατος.

Εδώ δεν υπολογίζει το… Πρωτόκολλο και μάλιστα όσο αυστηρό και αν είναι ή να γίνεται ρεζίλι προσπαθώντας να οικειοποιηθεί πράγματα και να “κλέψει” μια φωτογραφία ή ένα πλάνο, όπως τον συγχωρεμένο τον “Μητσάρα”, θα… κολλώσει στα κάρβουνα που ψήνουν το μοσχάρι στις Φέρες; Άλλωστε, βρήκε την ευκαιρία και άρχισε την… γκρίνια με ανάρτηση του, επειδή επανήλθε η συγκεκριμένη εκδήλωση μετά την περσινή απουσία της, την τελευταία χρονιά της δικής του Αντιδημαρχίας. αφού ο λαός τους έστειλε και αυτόν και τον αρχηγό του Βαγγέλη Λαμπάκη στην αντιπολίτευση.

-Θρακιώτικη φορεσιά Προεδρικής Φρουράς – Αυτοί που έλαμψαν δια της απουσίας τους και η “σφήνα”… Γκότσης