Αλεξανδρούπολη: Με λαμπρότητα γιόρτασε τα Θεοφάνεια (ΒΙΝΤΕΟ+φωτό)

Αλεξανδρούπολη: Με λαμπρότητα γιόρτασε τα Θεοφάνεια (ΒΙΝΤΕΟ+φωτό)

Παρά τις άσχημες καιρικές συνθήκες, το τσουχτερό κρύο και τον δυνατό αέρα, η Αλεξανδρούπολη γιόρτασε με λαμπρότητα τα Θεοφάνεια και φέτος, χωρίς πάντως κάποια εκπροσώπηση σε Κυβερνητικό ή Πολιτειακό επίπεδο.

Μετά την Θεία Λειτουργία, ο Μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως, Τραϊανουπόλεως και Σαμοθράκης κ.Άνθιμος, μαζί με τους θεσμικούς εκπροσώπους και πλήθος κόσμου, μετέβησαν στο λιμάνι της πόλης, όπου έγινε ο καθαγιασμός των υδάτων με την ρίψη του σταυρού.

Αρκετοί ήταν πάντως αυτοί που αψήφισαν το κρύο και έπεσαν στα παγωμένα νερά του Θρακικού πελάγους για να πιάσουν τον σταυρό, όπως βλέπετε και στο βίντεο της Μαρίας Δουλούδη.

Και του χρόνου με υγεία! Χρόνια πολλά!

Gepostet von Μαρία Δουλούδη am Montag, 6. Januar 2020

Παρέστησαν οι βουλευτές Χρήστος Δερμεντζόπουλος, Τάσος Δημοσχάκης, Σταύρος Κελέτσης, Νατάσα Γκαρά, ο Αντιπεριφερειάρχης Έβρου Δημήτρης Πέτροβιτς, ο δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Γιάννης Ζαμπούκης, ο Διοικητής της 12ης Μεραρχίας Άγγελος Χουδελούδης, ο Πρόεδρος του ΟΛΑ Κωνσταντίνος Χατζημιχαήλ και ο Διευθύνων Σύμβουλος Κωνσταντίνος Χατζηκωνσταντίνου, ο Δοιοικτηής του Π.Γ.Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης Βαγγέλης Ρούφος, ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Κωνσταντίνος Κούκουρας, Αντιδήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι και πολλοί κάτοικοι.

Οι φωτογραφίες είναι του ΓΙΑΝΝΗ ΜΑΛΚΙΔΗ τον οποίο και ευχαριστούμε