Το Διδυμότειχο παρουσιάζει στην Αθήνα τον Αυτοκράτορα του Ιωάννη Βατάτζη

Το Διδυμότειχο παρουσιάζει στην Αθήνα τον Αυτοκράτορα του Ιωάννη Βατάτζη

Το Διδυμότειχο παρουσιάζει τον Αυτοκράτορα του Ιωάννη Βατάτζη στην Αθήνα, το ερχόμενο Σάββατο 11 Ιανουαρίου, μέσω του συγγραφέα Ιωάννη Σαρσάκη.

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Διδυμοτείχου και Περιφέρειας Αν Αθήναις με την Πρόεδρο του Σίσυ Καζακίδου και το διοικητικό του συμβούλιο, μαζί με τον συγγραφέα Ιωάννη Σαρσάκη, θα παρουσιάσουν το βιβλίο-ιστορική μελέτη του δεύτερου με τίτλο: “Ο Πάμμεγας Σκηπτούχος Άγιος Ιωάννης Βατάτζης ο εκ Διδυμοτείχου”. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί Σάββατο 11 Ιανουαρίου στο Polis Art Cafe στην Στοά του βιβλίου.

Εκτός του συγγραφέα που θα βρεθεί από το Διδυμότειχο στην Αθήνα, για το βιβλίο του θα μιλήσουν ο Κωνσταντίνος Χολέβας (Πολιτικός Επιστήμων και Συγγραφέας), ο εκ Διδυμοτείχου καταξιωμένος δημοσιογράφος αλλά και ιστορικός και συγγραφέας Παντελής Αθανασιάδης, ενώ την παρουσίαση θα συντονίσει ο επίσης καταγόμενος από το Διδυμότειχο (Ασημένιο) συγγραφέας Κωνσταντίνος Τριανταφυλλάκης. 

Αποσπάσματα θα διαβάσουν ο Εβρίτης ηθοποιός Ρένος Χαραλαμπίδης και οι συνάδερφοι του Μαίρη Βιδάλη και Χρήστος Φωτίδης, με σύζυγο από το Διδυμότειχο. Η εκδήλωση αναμένεται να αποτελέσει “πόλη έλξης” όχι μόνο για τους καταγόμενους από το Διδυμότειχο που μένουν στην Αθήνα, αλλά και πολλούς Εβρίτες και Θρακιώτες. Δεν αποκλείεται μάλιστα να παραστεί και ο δήμαρχος της πόλης Ρωμύλος Χατζηγιάνογλου.