Λαμπάκης χοντρά ψευδόμενος: “Έκανα 9 χρόνια λιγότερες από 45 απ’ ευθείας αναθέσεις” – Μόνο Ιούνιο, Ιούλιο έκανε 53 (έγγραφα)!!!

Λαμπάκης χοντρά ψευδόμενος: “Έκανα 9 χρόνια λιγότερες από 45 απ’ ευθείας αναθέσεις” – Μόνο Ιούνιο, Ιούλιο έκανε 53 (έγγραφα)!!!

Χοντρά ψευδόμενος πιάστηκε για μια ακόμη φορά ο τέως δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Βαγγέλης Λαμπάκης, αφού προσπαθώντας να κατηγορήσει την δημοτική αρχή του Γιάννη Ζαμπούκη για τις απ’ ευθείας αναθέσεις που έκανε στους 4 μήνες θητείας της, εκτέθηκε ανεπανόρθωτα.

Ο άνθρωπος λέει ψέματα όπως λέει… καλημέρα και δεν ντρέπεται γι’ αυτό. Μας κοροϊδεύει ξεκάθαρα κατάμουτρα, νομίζοντας ότι όλοι θα… καταπίνουν αμάσητα όσα λέει και δεν θα το ψάξουν.  Μιλώντας το πρωί στον Status radio και στην εκπομπή του Σταύρου Αποστολίδη, επιτέθηκε κατά του κ.Ζαμπούκη, λέγοντας χαρακτηριστικά:  “Η καινούργια δημοτική αρχή διοικεί 4 μήνες και 10 ημέρες και έχει κάνει ήδη 45 απ’ ευθείας αναθέσεις. Τις έχω μπροστά μου, τις έχω βγάλει όλες και είναι συνολικού προϋπολογισμού 265.000 ευρώ. Εμείς κάναμε ελάχιστες στα 9 χρόνια της θητείας μας και θα σας πως μάλιστα με ποιά χαρακτηριστικά”. 

Αποστολίδης: Τι θα πει ελάχιστες; Λιγότερες από 45;

Λαμπάκης: Λιγότερες βέβαια. Πολύ λιγότερες. 

Αποστολίδης: Εννιά χρόνια κάνατε λιγότερες από 45 απ’ εθείας αναθέσεις;

Λαμπάκης: Ναι, ναι. Αν είναι συν-πλην, πάντως  εκεί θα’ ναι. Και θα σας πω ποιές είναι αυτές. Τώρα πρόχειρα με βρίσεκς. Μπορεί να είναι και 30, μπορεί να είναι και 50 τα 9 χρόνια που γίναν σύμφωνα πάντα κατά το νόμο”.

Μόνο σε δυο μήνες, Ιούνιο και Ιούλιο του 2019

έκανε 53 απ’ ευθείας αναθέσεις ο κ.Λαμπάκης

Είναι ξεκάθαρο ότι ο τέως δήμαρχος Αλεξανδρούπολης έλεγε εν γνώση του ψέματα στους ακροατές του σταθμού, αλλά και στον ίδιο τον δημοσιογράφο που του έπαιρνε την συνέντευξη. Γιατί με μια απλή ματιά στην ΔΙΑΥΓΕΙΑ του δήμου Αλεξανδρούπολης, θα διαπιστώσει κανείς ότι η δημοτική αρχή του Βαγγέλη Λαμπάκη έκανε… 53 απ’ ευθείας αναθέσεις, με διάφορα ποσά, που αν τα προσθέσει κανείς, μπορεί να ξεπεράσουν κατά πολύ το ποσό που ανέφερε για τον “διάδοχο” του Γιάννη Ζαμπούκη. Μάλιστα δεν υπολογίζουμε μέσα σε αυτές και μια ύψους 166.000 ευρ,ώ που ήταν για τη ναυαγοσωστική κάλυψη των παραλιών της Αλεξανδρούπολης, γιατί έγινε αναγκαστικά επειδή ο διαγωνισμός κηρύχθηκε άγονος. Με αυτήν το συνολικό ποσό των ΑΠ’ ΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΩΝ του κ.Λαμπάκη θα… εκτοξεύονταν πολύ περισσότερο.

ΑΠ’ ΕΥΘΕΙΑΣ ΝΑΥΑΓΟΣΩΣΤΕΣ 166.000

Το πολύ… ενδιαφέρον είναι,  πως στις ΑΠ’ ΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ του Ιουνίου 2019, είναι και μία για πρόγραμμα Επισιτιστικής Βοήθειας, με χρήματα του ΕΣΠΑ δηλαδή, ύψους 24.800 ευρώ την οποία στην ΚΟΙΝ.ΣΕΠ “Ουράνιο Τόξο” του υποψήφιου δημοτικού του συμβούλου Τάσου Μισαηλίδη, τον οποίο είχε και διορισμένο ως Πρόεδρο στις δημοτικές κατασκηνώσεις Μάκρης. 

ΚΟΙΝ.ΣΕΠ ΜΙΣΑΗΛΙΔΗΣ 24.800 ευρώ

Ήταν η δεύτερη ΑΠ’ ΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ για πρόγραμμα Επισιτιστικής Βοήθειας που έδωσε στην συγκεκριμένη εταιρεία και μάλιστα αυτή την φορά αφού έχψασε τις εκλογές στις 2 Ιουνίου. Τα επισημαίνουμε αυτά, επειδή στην ίδια συνέντευξη “επιτέθηκε” στον δήμαρχο Γιάννη Ζαμπούκη, αλλά και στον υπεύθυνο του Evros-news.gr Κώστα Πιτιακούδη, για τον μειοδοτικό διαγωνισμό που προκήρυξε ο δήμος Αλεξανδρούπολης (και όχι απ’ εθείας ανάθεση αν ιαι μπορούσε, όπως έκανε ο κ.Λαμπάκης) με την συμμετοχή 3 εταιρειών, για πρόγραμμα ΕΣΠΑ. Αλλά για το θέμα αυτό, τα χοντρά του ψέματα και τις συκοφαντίες, θα τα πούμε ξεχωριστά.

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ 53 ΑΠ’ ΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ ΛΑΜΠΑΚΗ ΙΟΥΝΙΟ 2019

ΙΟΥΝΙΟΣ -1             ΙΟΥΝΙΟΣ-2 

ΙΟΥΝΙΟΣ-3               ΙΟΥΝΙΟΣ-4

ΙΟΥΝΙΟΣ-5               ΙΟΥΝΙΟΣ-6

ΙΟΥΝΙΟΣ-7                ΙΟΥΝΙΟΣ-8

ΙΟΥΝΙΟΣ-9                ΙΟΥΝΙΟΣ-10

ΙΟΥΝΙΟΣ-11               ΙΟΥΝΙΟΣ-12

ΙΟΥΝΙΟΣ-13              ΙΟΥΝΙΟΣ-14

ΙΟΥΝΙΟΣ-15               ΙΟΥΝΙΟΣ-16

ΙΟΥΝΙΟΣ-17                ΙΟΥΝΙΟΣ-18

ΙΟΥΝΙΟΣ-19               ΙΟΥΝΙΟΣ-20

ΙΟΥΝΙΟΣ-21              ΙΟΥΝΙΟΣ-22

ΙΟΥΝΙΟΣ-23             ΙΟΥΝΙΟΣ-24

ΙΟΥΝΙΟΣ-25              ΙΟΥΝΙΟΣ-26

ΙΟΥΝΙΟΣ-27               ΙΟΥΝΙΟΣ-28

ΑΠ’ ΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ ΙΟΥΛΙΟΣ 2019

ΙΟΥΛΙΟΣ-29                         ΙΟΥΛΙΟΣ-30

ΙΟΥΛΙΟΣ-31                          ΙΟΥΛΙΟΣ-32

ΙΟΥΛΙΟΣ-33                          ΙΟΥΛΙΟΣ-34

ΙΟΥΛΙΟΣ-35                        ΙΟΥΛΙΟΣ-36

ΙΟΥΛΙΟΣ-37                        ΙΟΥΛΙΟΣ-38

ΙΟΥΛΙΟΣ-39                        ΙΟΥΛΙΟΣ-40

ΙΟΥΛΙΟΣ-41                        ΙΟΥΛΙΟΣ-42

ΙΟΥΛΙΟΣ-43                       ΙΟΥΛΙΟΣ-44

ΙΟΥΛΙΟΣ-45                       ΙΟΥΛΙΟΣ-46

ΙΟΥΛΙΟΣ-47                       ΙΟΥΛΙΟΣ-48

ΙΟΥΛΙΟΣ-49                       ΙΟΥΛΙΟΣ-50

ΙΟΥΛΙΟΣ-51                       ΙΟΥΛΙΟΣ-52

ΙΟΥΛΙΟΣ-53