Αστυνομικοί Αλεξανδρούπολης: Ετήσιο μνημόσυνο στη μνήμη των πεσόντων στο καθήκον Αστυνομικών την Κυριακή

Αστυνομικοί Αλεξανδρούπολης: Ετήσιο μνημόσυνο στη μνήμη των πεσόντων στο καθήκον Αστυνομικών την Κυριακή

Το καθιερωμένο ετήσιο μνημόσυνο στην μνήμη των πεσόντων Αστυνομικών κατά την εκτέλεση του καθήκοντος θα τελεστεί την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2020 και ώρα 09:30, στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Νικολάου.

Το μνημόσυνο θα τελεστεί από την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αλεξανδρούπολης, σε συνεργασία με την Αστυνομική Διεύθυνση Αλεξανδρούπολης.

Η ημέρα αυτή έχει καθιερωθεί ως ημέρα μνήμης και τιμής από την Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων (Π. Ο. ΑΣ. Υ.).

Στην τελετή έχουν προσκληθεί να παραστούν οι Αστυνομικοί Υπάλληλοι που εργάζονται στις υπηρεσίες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αλεξανδρούπολης, οι Πολίτες, οι Πολιτικές, Θρησκευτικές, Αστυνομικές, Στρατιωτικές Αρχές της Π.Ε. Έβρου, Πολιτικά κόμματα, καθώς και Συνδικαλιστικοί φορείς.

Μετά το πέρας του μνημόσυνου θα παρατεθεί δεξίωση στο ξενοδοχείο ΕΓΝΑΤΙΑ στην Αλεξανδρούπολη.

Ένα σχόλιο

  1. Καλή και αξιέπαινη η ενέργεια εκ μέρους της Π.Ο.ΑΣ.Υ., αλλά η δεξίωση δέν είναι αναγκαία. Το σωστό και πρεπον είναι κύριοι της Π.Ο.ΑΣ.Υ αντί τής δεξίωσης νά διενεργησετε έναν έρανο και τα χρήματα πού θα συγκεντρώσετε νά τά διαθέσετε στις οικογένειες των συναδέλφων σας, πού έχασαν τη ζωή τους εκτελωντας το καθήκον τους !

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*