Δυο ΒΙΝΤΕΟ-ντοκουμέντα: Τούρκοι αστυνομικοί εκτοξεύουν δακρυγόνα στις ελληνικές αστυνομικές και στρατιωτικές δυνάμεις

Δυο ΒΙΝΤΕΟ-ντοκουμέντα: Τούρκοι αστυνομικοί εκτοξεύουν δακρυγόνα στις ελληνικές αστυνομικές και στρατιωτικές δυνάμεις

Αυτό που το Evros-news.gr επεσήμανε από την πρώτη στιγμή, ότι δηλαδή το τουρκικό καθεστώς Ερντογάν κατευθύνει και υλοποιεί όλη αυτή την επιχείρηση μαζικής εισβολής των λαθρομεταναστών στον Έβρο και την Ελλάδα και παράλληλα δυνάμεις της τουρκικής αστυνομίας και της Στρατοφυλακής συμμετέχουν ενεργά, αποδεικνλύεται από δυο βίντεο που κυκλοφόρησαν σήμερα και αφορούν τις Καστανιές.

Στα δυο βίντεο-ντοκουμέντα από τα επεισόδια που ξανάρχισαν σήμερα το πρωί στο σημείο του τελωνείου Καστανεών, με τα πλάνα να έχουν τραβηχτεί από την ελληνική αλλά κιαι την τουρκική πλευρά,  δείχνουν την τουρκική αστυνομία να ρίχνει με πολλαπλούς εκτοξευτές (πολυβομβιδοβόλο ή κανονάκι) καπνογόνα και δακρυγόνα στους Έλληνες αστυνομικούς και στρατιώτες. Όπως φαίνεται ξεκάθαρα στο πρώτο βίντεο, πρόκειται για διμοιρία της τουρκικής αστυνομίας που βρίσκεται 40 μέτρα από τα σύνορα.

Τουρκική αστυνομία

❗❗ Τούρκοι αστυνομικοί ρίχνουν ότι έχουν στην ελληνική πλευρά πριν από λίγο στα επεισόδια στις #Καστανιες! ❗❗ Αυτή είναι η Τουρκία, αυτοί είναι οι "πρόσφυγες". #ΕΒΡΟΣ

Gepostet von Kastanies Evrou am Mittwoch, 4. März 2020

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Έφυγαν οι Ευρωπαίοι και οι κατευθυνόμενες απ’ τον Ερντογάν ορδές Αφγανών, Αλγερινών ξανάρχισαν τις… επιθέσεις (ΒΙΝΤΕΟ)

Τα επεισόδια σήμερα ξεκίνησαν λίγο πριν τις εννέα το πρωί, με την εκτόξευση χημικών και αντικειμένων κατά των ελληνικών δυνάμεων, οι οποίες απάντησαν και εκείνες με χρήση δακρυγόνων. Είναι χαρακτηριστικό ότι ενώ τα επεισόδια είχαν σταματήσει  χθες λόγω της έλευσης των Ευρωπαίων αξιωματούχων, σήμερα ξανάρχισαν από το πρωί!

Μεγάλες ομάδες μεταναστών (αποτελούμενες από 200 άτομα) κινούνται σε μία ακτίνα περίπου 1,5 χλμ. προπσαθώντας να κόψουν τον φράχτη.  Κινούνται ουρλιάζοντας, ενώ η ελληνική πλευρά τους φωνάζει στα αγγλικά ότι τα σύνορα είναι κλειστά και δεν θα περάσει κανείς!

Gepostet von Kastanies Evrou am Montag, 2. März 2020

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ένταση και πάλι στις Καστανιές – Πετούν χημικά κατά αστυνομικών οι λαθρομετανάστες