Οι ευχαριστίες για την προσφορά χρήσιμων ειδών της Ένωσης Συνοριακών Φυλάκων Έβρου

Οι ευχαριστίες για την προσφορά χρήσιμων ειδών της Ένωσης Συνοριακών Φυλάκων Έβρου

Ανακοίνωση με την οποία ευχαριστεί για την προσφορά πολύτιμων ειδών για την αποστολή τους στα ελληνοτουρκικά σύνορα, εξέδωσε η Ένωση Συνοριακών Φυλάκων Έβρου.

Την ανακοίνωση υπογράφουν ο Πρόεδρος Χρυσοβαλάντης Γιαλαμάς και ο Γενικός Γραμματέας Δημήτρης Δερβεντλής και αναφέρει:

“Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Συνοριακών Φυλάκων Ν. Έβρου αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τον κ. Κωνσταντίνο Καραΐσκο ( επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ) για την πρωτοβουλία του και όλων των φίλων συμπατριωτών μας, που συνέβαλαν στην προμήθεια ειδών χρήσιμων για την εκπλήρωση της αποστολής μας.
Για την Ε.ΣΥ.Φ.Ν.Ε. δεν είναι μόνο η ιδιωτική χορηγία, είναι κυρίως η αλληλεγγύη και η πραγματική αναγνώριση από την τοπική κοινωνία του αγώνα που δίνουμε καθημερινά στην πρώτη γραμμή και στην φύλαξη των συνόρων μας. Είναι η ενθάρρυνση για την προσπάθεια μας μέσω της συνεισφοράς τους σε εποχές οικονομικά δύσκολες. Ως
αποδέκτες της έμπρακτης στήριξης των Συνελλήνων εκφράζουμε την συγκίνησή μας και τους διαβεβαιώνουμε πως ο Έβρος θα συνεχίσει να αντέχει. Τα υλικά παραδόθηκαν στους Συναδέλφους από την Κύπρο καθώς και στους Συναδέλφους που επιχειρούν σε πλωτές περιπολίες στο Δέλτα του Έβρου”.