Η Ένωση Στρατιωτικών Έβρου ευχαριστεί τους συλλόγους για την προσφορά προστατευτικών μασκών

Η Ένωση Στρατιωτικών Έβρου ευχαριστεί τους συλλόγους για την προσφορά προστατευτικών μασκών

Τις ευχαριστίες της προς τους συλλόγους που προσέφεραν 400 προστατευτικές μάσκες σε στελέχη και οπλίτες σε μονάδες του βορείου Έβρου, εκφράζει η Ένωση Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Έβρου.

Με ανακοίνωση της συγκεκριμένα αναφέρει:

“Η Ένωση Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Έβρου ευχαριστεί θερμά τον σύλλογο γυναικών Ν. Βύσσας , τον σύλλογο γυναικών Ριζιών , τον σύλλογο γυναικών Στέρνας , τον μορφωτικό – εκπολιτιστικό σύλλογο Καβύλης , τον
πολιτιστικό – μορφωτικό σύλλογο Σάκκου ‘’ ΟΙ ΖΑΛΟΥΦΙΩΤΕΣ ‘’ καθώς και εθελοντές , για την εξαιρετική τους πρωτοβουλία , κατασκευής και παράδοσης 400 μασκών προστασίας σε στελέχη και οπλίτες σε μονάδες του Β. Έβρου .
Όπως μας εγνώσθη , σκοπός της εθελοντικής αυτής προσπάθειας είναι οι μάσκες προστασίας να φτάσουν τις 2500 ώστε να προστατευτεί όσο το δυνατόν μεγαλύτερος αριθμός συναδέλφων , ως ελάχιστο δείγμα ευγνωμοσύνης για το
σπουδαίο έργο που επιτελέσθηκε και επιτελείται στην πρόσφατη κρίση με τη γείτονα χώρα αλλά και για την καθημερινή ασφάλεια που προσφέρεται στους κάτοικους της περιοχής .
Το σωματείο μας παραμένει στην διάθεση όλων των φορέων – ατόμων που συμμετέχουν σε τέτοιου είδους προσπάθειες υπέρ των συναδέλφων και δηλώνει ότι θα βρίσκεται πάντα δίπλα τους με όλα τα διατιθέμενα μέσα.
Για το Διοικητικό Συμβούλιο
ΕΝΩΣΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΕΒΡΟΥ (Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Ε)
-Ο Πρόεδρος
Μοσχοβάκης Ιωακείμ
-Ο Γεν.Γραμματέας
Ούσιος Θεόδωρος