Ο Πρίγκιπας: Εκεί όπου η νοστιμιά συναντά την παράδοση

Ο Πρίγκιπας: Εκεί όπου η νοστιμιά συναντά την παράδοση

Στον πιο κεντρικό δρόμο της Αλεξανδρούπολης, την Λεωφόρο Δημοκρατίας -ακριβώς στην καρδιά της πόλης- θα βρεις το Παντοπωλείο «Ο Πρίγκιπας» με κεντρική θεματολογία την παράδοση, φέρνει με μεράκι και αγάπη πληθώρα τοπικών προϊόντων και παραγωγών της Ελλάδας, από άκρη σε άκρη.

Μόλις διαβείς το κατώφλι της εισόδου, με μια πρώτη ματιά θα έχεις την εντύπωση πως μπήκες σε ένα γραφικό μπακάλικο με τόνους σύγχρονου delicatessen. Τα πιο ψαγμένα προϊόντα του Έβρου και όλης της χώρας, βρίσκονται στα ράφια του μαγαζιού.

Αλλαντικά με την εγγύηση της εταιρίας Sary, ζυμαρικά, τυριά, ελαιόλαδα, σαλάτες, μαρμελάδες και εκλεκτά κρασιά… ακόμα και γκουρμέ μπαχαρικά που χρησιμοποιούν οι μεγαλύτεροι MasterChef, θα τα βρεις εδώ.

Δεν τελειώσαμε όμως, μην βιάζεσαι… τα καλά τα κράτησα για το τέλος. Ποιος είπε ότι στο παντοπωλείο δεν τρως; Εδώ και αν θα φας καλά! Από πρωινό, μέχρι μπαγκέτες, σαλάτες, hotdog, πεϊνιρλί και … πίτσα! Χειροποίητη πίτσα, που ψήνεται σε παραδοσιακό φούρνο μπροστά στα μάτια σου.

Καλά όλα αυτά αλλά ένα γλυκάκι θα ήταν ότι πρέπει… Αυτό μάλλον σκέφτηκαν και οι ιδιοκτήτες της επιχείρησης και πρόσθεσαν αρκετές γεύσεις χειροποίητου παγωτού «Πάσχος» (Κρέμα Σοκολάτα, Lilapause, Bueno, Cookies, Πεπόνι, Οργασμός, Μπισκότο της γιαγιάς, Nutella, Στρατσιατέλα, Φυστίκι, Προφιτερόλ, Τρίγωνο πανοράματος, Παρφέ, Μπανάνα Σπλιτ, Αμύγδαλο) ώστε οι γευστικοί σου κάλυκες να μην μείνουν παραπονεμένοι.

Και το καλύτερο: όλα τα παραπάνω μπορείς να τα απολαύσεις στο σπίτι σου (εάν δεν μπορείτε να έρθετε στο κατάστημα) με την υπηρεσία Delivery (12:00-22:00), κάνοντας απλά ένα τηλεφώνημα.

Διεύθυνση: Λ. Δημοκρατίας 227

Τηλέφωνο: 25510 31310

Facebook: Παντοπωλείο ο Πρίγκιπας

Επιμέλεια κειμένου: Χρήστος Νέδος