Αλεξανδρούπολη: Ελάτε στο Κέντρο Ταμειακών Μηχανών Ξ. Ιντζεπελίδου, για ταμειακές που συνδέονται στην ΑΑΔΕ

Αλεξανδρούπολη: Ελάτε στο Κέντρο Ταμειακών Μηχανών Ξ. Ιντζεπελίδου, για ταμειακές που συνδέονται στην ΑΑΔΕ

Έχετε παλιά ταμειακή μηχανή και υπάρχει πρόβλημα τώρα που απoσύρονται υποχρεωτικά όσες δεν μπορούν να συνδεθούν online με την ΑΑΔΕ; Επισκεφθείτε ΤΩΡΑ Κέντρο ταμειακών μηχανών Ξανθή Ιντζεπελίδου (πώληση και service, σφραγίδων, φωτοτυπικών μηχανημάτων, φωτοτυπιών), που έχει την λύση.

Μπορεί να δόθηκε παράταση στην υποχρεωτική απόσυρση των ταμειακών μηχανών που δεν έχουν δυνατότητα διασύνδεσης για αποστολή δεδομένων στην ΑΑΔΕ, αλλά μην αφήνετε τελευταία στιγμή την λύση αυτού του προβλήματος. Το  Κέντρο ταμειακών μηχανών Ξανθή Ιντζεπελίδου (πώληση και service, σφραγίδων, φωτοτυπικών μηχανημάτων, φωτοτυπιών), είναι ξανά κοντά σας με ασφάλεια και όλα τα απαραίτητα μέτρα αποφυγής διάδοσης του κορονοϊού και σας περιμένει στην Αλεξανδρούπολη Καραϊσκάκη 8 (παραπλεύρως της Αστυνομίας) για να σας εξυπηρετήσει. 

Η εταιρεία διαθέτει ευρύ φάσμα λύσεων στις ταμειακές μηχανές σε επίπεδο αγοράς αλλά και service και με μια επίσκεψη ή επικοινωνία σας, είναι σίγουρο πως θα βρείτε αυτό που θέλετε και ψάχνετε. 

Ανταποκρίνεται ανά πάσα στιγμή στις ολοένα αυξανόμενες απαιτήσεις της αγοράς, προσφέροντάς σας μέσα από την μεγάλη μας ποικιλία σύγχρονες, αξιόπιστες και οικονομικές λύσεις. Στο ξεκίνημα της επιχείρησης ή της επαγγελματικής σας δραστηριότητας, αλλά και στην υποστήριξη της υπάρχουσας γρήγορα, άμεσα, εγγυημένα και οικονομικά.

Στο κατάστημα που βρίσκεται στην οδό Καραϊσκάκη 8 (παραπλεύρως της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αλεξανδρούπολης), θα βρείτε:

  • Ταμειακές μηχανές (πώληση και service)
  • Φωτοαντιγραφικά μηχανήματα 
  • Αναλώσιμα
  • Σφραγίδες εντός 10 λεπτών
  • Αναμνηστικές πλακέτες και έπαθλα 
  • Φωτοαντίγραφα
  • Δακτυλογραφήσεις
Διαθέτει ταμειακές μηχανές με τις πλέον πρόσφατες φορολογικές προδιαγραφές σε ανταγωνιστικές τιμές, υψηλών προδιαγραφών – για κάθε είδους επιχείρηση με μπαταρία για φορητή χρήση – με touch οθόνη ή κανονική οθόνη- για έκδοση τιμολογίου, γρήγορες αθόρυβες- εύκολες στην χρήση, με σύνδεση με τα περισσότερα προγράμματα της αγοράς κλπ.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ή επισκεφθείτε το

Κέντρο ταμειακών μηχανών Ξανθή Ιντζεπελίδου ΤΩΡΑ. 

Τηλέφωνο: 25510 29472, FAX: 25510 89168

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*