Το αγαπημένο σας Aqua Mare Beach Bar, άνοιξε και σας περιμένει για αξέχαστες καλοκαιρινές εμπειρίες

Το αγαπημένο σας Aqua Mare Beach Bar, άνοιξε και σας περιμένει για αξέχαστες καλοκαιρινές εμπειρίες

Το αγαπημένο σας Αqua Mare Beach Bar που βρίσκεται στην Αγία Παρασκευή Αλεξανδρούπολης, μετά το χωριό Μάκρη, ξεκίνησε και πάλι την λειτουργία του και σας περιμένει για μοναδικές και αξέχαστες καλοκαιρινές εμπειρίες.

Το αγαπημένο στέκι όσων θέλουν να χαρούν την θάλασσα στην περιοχή της Αλεξανδρούπολης, είναι η καλύτερη επιλογή για όποιον θέλει να ξεκουραστεί, απολαμβάνοντας ταυτόχρονα τον ήλιο και τη θάλασσα. Σε ένα πολύ όμορφο μέρος, με μια βραβευμένη, γεμάτη αμμουδιά παραλία.

Απολαύστε τον καφέ ή το αναψυκτικό σας στις ξαπλώστρες, στην καφετέρια ή στους καναπέδες. Δοκιμάστε coctails και ποτά από τους έμπειρο προσωπικό του. Παραγγείλετε κάποιο γεύμα ή snak στο sef του.

Διαθέτει ειδικό χώρο για τα παιδιά (kids corner).

Η παραλία του είναι πεντακάθαρη. Υπάρχει ναυαγοσώστης για παν ενδεχόμενο.

To Aqua Mare είναι κάτι περισσότερο από ένα Beach Bar. Προσφέρει πρωινό, ορεκτικά, σαλάτες και γλυκά. Δοκιμάστε τη pizza του, club sandwich, μακαρονάδες και πιάτα από τον sef που μπορείτε να δείτε στον κατάλογο. Υπάρχει ειδικό menu για τα παιδιά σας.

Απολαύστε τον καφέ σας, το αναψυκτικό σας ή τη μπύρα σας. Παραγγείλετε κάποιο από τα coctail, τα κρασιά ή τα ποτά. To menu μπορεί να υποστηρίξει πλήρως οποιαδήποτε εκδήλωση.

Μπορείτε να φτάσετε εκεί με 2 τρόπους. Είτε οδικώς, είτε με κάποιο από τα δρομολόγια της αστικής συγκοινωνίας

Οδικώς μπορείτε να φτάσετε είτε μέσω της Εγνατίας οδού είτε μέσω της Εθνικής οδού Αλεξανδρούπολης – Κομοτηνής. Στην πρώτη περίπτωση ανεβαίνετε την Καβύρη και ακολουθείτε την πορεία μέχρι να βγείτε στην Εγνατία οδό. Βγαίνετε στην έξοδο 40 προς Δίκελλα/Μεσημβρία(περίπου 18χλμ.).

Στη δεύτερη περίπτωση ακολουθείστε την πορεία του δρόμου Λεωφόρος Δημοκρατίας, περάστε τη Νέα Χιλή και φτάστε στη Μάκρη. Οδηγείται για περίπου 2.5 χλμ ακόμα και στρίβετε αριστερά προς Αγία Παρασκευή.(περίπου 14χλμ.)

Aqua Mare Beach Bar

Αλεξανδρούπολη
Αγία Παρασκευή Μάκρης

τηλέφωνο: +30 25510 71218 
Email: aquamareag.paraskevi@yahoo.gr